sovány sertéshús
szalonna
1 fej vöröshagyma
tejföl
só
bors
A szalonnát zsírjára sütjük, majd ha ez megtörtént, szűrőkanállal kiszedjük a szalonnát. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a kockára vágott hagymát, és hozzáadjuk a csíkokra vágott húst. Ha a hús kifehéredett, megszórjuk színespaprikával, és felengedjük vízzel, illetve sózzuk és borsozzuk (a szalonna sósságát figyelembe kell venni!) Visszarakjuk bele a szalonnát, és ha megpuhult a hús, tejfölös habarást adunk hozzá. Köretnek tésztát szoktunk hozzá főzni
A belsőségeket és a húst megmossuk, feltesszük egészben ( kivétel a lép azt egy órányi főzés után tesszük bele). főni a fűszerekkel együtt. Fedő alatt puhára főzzük, majd kivesszü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott baconnel körbetekerjük. Sütő papírral bélelt tepsibe tesszük , és 180 fokon légkeverős sütőbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk. A burgonyát megtisztítjuk és lereszeljük. Elkészítés: A lisztből, tojásból, reszelt burgonyából, kevés vízzel, sű...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tarját szeleteljük fel és klopfoljuk ki. 2. Sózzuk, borsozzuk meg, majd dörzsöljük be összezúzott fokhagymával. 3. A szeleteket kenjük be vékonyan mustárral és lefedve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű