500 g csirkemell
hagyma
olaj
só
répa
fehérrépa
zeller
karalábé
fokhagyma
tárkony
1 tojás
búzadara
1. A hagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a csirkemell csíkokat és fehéredésig pirítjuk.
2. Felöntjük vízzel, sózzuk és lassú tűzön főzzük.
3. Amikor már majdnem megfőtt beletesszük a felkarikázott zöldségféléket és készre főzzük.
4. 2 ek tejföllel behabarjuk
5. A tojásból és a búzadarából grízgaluskákat készítünk.
A májat megmossuk, leszárítjuk, az erektől megtisztítva feldaraboljuk és ledaráljuk, vagy deszkán késsel megkaparjuk. A zsemle héját lereszeljük (morzsaként felhasználható a galusk...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1: A tyúkot alaposan megmossuk, feldaraboljuk. A feldarabolt tyúkot 3-4 liter hideg vízben feltesszük főni. 2: A zöldségeket meghámozzuk, a répát és a zöldséget hosszába-negyedekb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűgulyás disznó húst kockára vágtam......a hagymát megpucoltam és nagyon finomra megvágtam......a répákat megpucoltam majd hosszúkásra vágtam a 2dl olajon a hagymát megdinszteltem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A póréhagymát és a brokkolit megfuttatjuk kevés olajon. Hozzáadjuk a burgonyát, majd ízesítjük sóval, borssal, fokhagymával. Felöntjük vízzel, kb 25 percig fedő alatt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű