500 g csirkemell
hagyma
olaj
só
répa
fehérrépa
zeller
karalábé
fokhagyma
tárkony
1 tojás
búzadara
1. A hagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a csirkemell csíkokat és fehéredésig pirítjuk.
2. Felöntjük vízzel, sózzuk és lassú tűzön főzzük.
3. Amikor már majdnem megfőtt beletesszük a felkarikázott zöldségféléket és készre főzzük.
4. 2 ek tejföllel behabarjuk
5. A tojásból és a búzadarából grízgaluskákat készítünk.
Az almát meghámozzuk, a magházát eltávolítjuk, a gyümölcshúst vékony szeletekre vágjuk. Annyi vízzel öntjük fel, amennyi ellepi, fűszerezzük, hozzáadjuk a citromlevet, a sót, a cuk...
Elkészítési idő:A kókuszzsíron üvegesre pároljuk a kockára vágott vöröshagymát. Közben a húst megmossuk, és nagyobb kockára vágjuk. Rádobjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk. A zöldségeket megpuco...
Elkészítési idő: 150 perc1Egy nagyobb lábasban feltesszük a vizet főni. Belerakunk egy darab füstölt szalonnabőrt, a babérlevelet és a két kis fej hagymát, amiről csak a külső héjat szedjük le. Remek színt...
Elkészítési idő:Az olívaolajat és a vajat közepes lángon felhevítjük, hozzáadjuk az felkockázott hagymát, a fokhagymát és néhány percig sütjük. A megtisztított sárgarépát, a zöldséggyökeret felk...
Elkészítési idő: