4 tojás
15 dkg cukor vagy annak megfelelő cukorhelyettesítő
4 kanál víz
8 dkg zabpehelyliszt
sütőpor
1. A tojások sárgáját a cukorral és a vízzel habosra keverjük.
2. A tojásfehérjét kemény habbá verjük.
3. A lisztes keveréket a tojássárgájás keverékhez adjuk, majd óvatosan hozzákeverjük a felvert tojásfehérjét is.
4. 180 fokra előmelegített sütőben 12 percig sütjük.
Ez kis tepsihez való adag.
Keverd össze a tejet a pudingporral. Verd habbá a tejszínt és óvatosan forgasd a krémbe. Oszd 3 részre a kekszet és az első adagot rakd sorba az üvegtál aljára és kend rá a h...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűTegyük egy keverőtálba a szobahőmérsékletű vajat, majd szórjuk rá a megdarált földimogyoró, a porcukrot, a lisztet és a sót. Kezünkkel jó alaposan gyúrjuk össze. Gyúrjuk át lisztte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA két egész tojást meg a négy tojássárgáját, a cukrot és a reszelt citromhéjat fél óra hosszat keverjük. A fehérjéből keményre vert habot a liszttel együtt könnyedén hozzákever...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat mosd meg, és reszeld le nagyobb lyukú reszelőn, vagy vágd kis kockákra. A cukrot és a vaníliát keverd ki a tojásokkal, majd add hozzá a tejfölt. A lisztet vegyítsd a sóv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű