1 db fél csirkemell
A csirkepáchoz:
2 evőkanál méz
4 evőkanál ketchup
1/2 lime leve
1 evőkanál szójaszósz
Só, bors
Ennél egyszerűbb dolgotok nem is lehetne: egy keverőtálban összedobjuk a pácot és beleforgatjuk a csirkemellet, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és közepesen forró sütőben (160 fok) kb. 20-25 perc alatt készre sütjük
A csirkemellet csíkokra, a paradicsomot és a hagymát szeletekre a vágjuk. A sajtot lereszeljük. Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval együtt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirke melleket szeletekre vágjuk,majd negyedeljük. A szalonna szeleteket tűz álló edény aljára fektetjük és rá rakjuk a kissé ki veregetett, sóval borssal meg szórt és lisztbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, besózzuk. A hagymát apróra, a gombát szeletekre vágjuk. A hagymát kis olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát, sóz...
Elkészítési idő: 65 perc Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 180 fokra, a tepsit kizsírozzuk. A kifilézett és besózott csirkecombokat a tepsibe fektetjük A ledarált karfiolt, az apróra vágott hagymát és a többi hozzáv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű