1 db fél csirkemell
A csirkepáchoz:
2 evőkanál méz
4 evőkanál ketchup
1/2 lime leve
1 evőkanál szójaszósz
Só, bors
Ennél egyszerűbb dolgotok nem is lehetne: egy keverőtálban összedobjuk a pácot és beleforgatjuk a csirkemellet, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és közepesen forró sütőben (160 fok) kb. 20-25 perc alatt készre sütjük
A májat előkészítjük, a hártyákat leszedjük róla, és kockákra vágjuk. Jól megmossuk, szűrőn lecsepegtetjük. A kockára vágott hagymát olajon megdinszteljük. Mikor már szép üveges,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPasul 1: Taiem pieptul de pui in 4 portii. Il saram si-l piperam dupa gust. Pasul 2 (facultativ): Amestecam un iaurt cu putin ulei si cu boia de ardei. Punem bucatile de pui in a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet csíkokra vágjuk és enyhén sózzuk, fehérborssal ízesítjük. A batátákat meghámozzuk, kockára vágjuk és kevés mézzel meglocsoljuk. A mangalicazsírt egy lábosban megolva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kacsamellet elfelezzük, bedörzsöljük a fűszerkeverékkel, meglocsoljuk a szójaszósszal, és minimum fél órát hagyjuk állni. A máz hozzávalóit egy serepenyőbe rakjuk, beleöntjük a...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű