Én 1 csésze kukorica keményítő-I
2 csésze liszt
150 gr. margarin szobahőmérsékleten
1 tasak vaníliás cukor
1 púpozott csésze porcukor
1.5 evőkanál kakaó
1 tojás
1 teáskanál szódabikarbóna
Az összes hozzávalót a tészta, apránként lisztet, ha a tészta tapad az üzlet még mindig, és hozzá azonos mennyiségű keményítő paszta gyűjteni. Osszuk a tésztát két egyenlő részre, amelyek egy újra gyúr, hozzátéve, kakaó és kakaó osztja a tésztát egyenletesen.
Tegye a tésztát egy tálba a hűtőben pihenni egy fél órát. Ezután a két pépet, és pép óvatosan nyissa ki az azonos méretű, és helyezzük őket egymás tetejére. Kapcsolja be a tésztát tekercs, kezdve egy él. Vizsgáljuk meg a többi a tészta széleit egyenletesen segítségével egy éles késsel, az biztos.Ezután tekercs középen osztott a fagyasztó vagy a fagyasztó legalább fél órát tart. (Vagy nem vágott megfelelően) hűtési és fenntartása az alakja a tészta együtt látható, így könnyedén a megfelelő tapadását biztosító egymást. Óvatosan szeleteljük a tésztát.
Szelet sort, és minden a számokat a pultra amint Finoman nyomja az ujját a középső. Ily módon, a tészta összeragadnak valamint követelés pillangó alakú. Pillangók részét képező antenna kissé szét, húzás lehet, hogy még hangsúlyosabb. Spread enyhén olajozott vagy olajozott papírt a tálcába sort, egy előmelegített sütőben 165 fölött a patak és főzzük, amíg rózsaszínű.
Töltelék: A fél liter tejet, 4 evőkanál cukrot és a vajat felforraljuk. A tojássárgáját keverjük össze 2 evőkanál cukorral, a vaníliás cukorral, a liszttel és egy kevés tejjel. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját a cukorral elektromos habverővel, maximális fokozaton 3-4 perc alatt fehéredésig keverjük. A vizet és a puha (szoba-hőmérsékletű) Ramát hozzáadjuk, majd 1-2 perc...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA sütőt 180 fokra előmelegítjük, a tepsit kibéleljük sütőpapírral. A margarint a csokival mikróban összeolvasztjuk. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzácsur...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztkeveréket a darált mandulával az eritrittel elkeverjük, majd a vajjal elmorzsoljuk. Folpackba csomagolva a hűtőbe tesszük 1-2 órára pihentetni. Kinyújtjuk fél centi vastagra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű