Én 1 csésze kukorica keményítő-I
2 csésze liszt
150 gr. margarin szobahőmérsékleten
1 tasak vaníliás cukor
1 púpozott csésze porcukor
1.5 evőkanál kakaó
1 tojás
1 teáskanál szódabikarbóna
Az összes hozzávalót a tészta, apránként lisztet, ha a tészta tapad az üzlet még mindig, és hozzá azonos mennyiségű keményítő paszta gyűjteni. Osszuk a tésztát két egyenlő részre, amelyek egy újra gyúr, hozzátéve, kakaó és kakaó osztja a tésztát egyenletesen.
Tegye a tésztát egy tálba a hűtőben pihenni egy fél órát. Ezután a két pépet, és pép óvatosan nyissa ki az azonos méretű, és helyezzük őket egymás tetejére. Kapcsolja be a tésztát tekercs, kezdve egy él. Vizsgáljuk meg a többi a tészta széleit egyenletesen segítségével egy éles késsel, az biztos.Ezután tekercs középen osztott a fagyasztó vagy a fagyasztó legalább fél órát tart. (Vagy nem vágott megfelelően) hűtési és fenntartása az alakja a tészta együtt látható, így könnyedén a megfelelő tapadását biztosító egymást. Óvatosan szeleteljük a tésztát.
Szelet sort, és minden a számokat a pultra amint Finoman nyomja az ujját a középső. Ily módon, a tészta összeragadnak valamint követelés pillangó alakú. Pillangók részét képező antenna kissé szét, húzás lehet, hogy még hangsúlyosabb. Spread enyhén olajozott vagy olajozott papírt a tálcába sort, egy előmelegített sütőben 165 fölött a patak és főzzük, amíg rózsaszínű.
A tejszínt keményre felverjük, hozzáadjuk a túrót, cukrot, vaníliás cukrot és a csomagolás szerint elkészített zselatint. Az áfonyát és szedret, kevés cukorral vagy mézzel összetör...
Elkészítési idő: 0,5 óraMelegítsd elő a sütőt 175 fokra. Bélelj ki alufóliával egy kerek tortaformát, majd nagyon vékonyan kend meg olajjal. Keverd habosra a porcukrot az olvasztott vajjal és a vanília...
Elkészítési idő:A Schär lisztkeveréket, a porcukrot és a darált mandulát összekeverjük, elmorzsoljuk a hideg vajjal és a tojássárgáját hozzáadva összegyúrjuk. Ha összeállt a tészta, folpackba cso...
Elkészítési idő: 80 perc