menu

Családireceptkönyv.hu

Cseresznyés lepény by Kati


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


5 tojás
20 deka cukor
20 deka margarin
20 deka rétesliszt
3 ek rum
A tetejére lecsepegtetett cseresznyét, vagy meggyet szórunk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Kevert tésztás sütemények,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Tejpite
Tejpite

A tojásokat a tejjel, a liszttel, a sóval, a kristálycukorral és a vaníliás cukorral simára keverjük, hogy híg palacsintatésztát kapjunk. Kivajazott, magas szélű tepsibe öntjük a h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Almás-mákos kevert pite
Almás-mákos kevert pite

Az almát meghámozom, nagy lyukú sajtreszelőn lereszelem – nem csavarom ki – majd rögtön hozzákeverem a mákot, a cukrot, a vaníliás cukrot, a tejet, az olajat, a tojást, végül mehet...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Diós szilvatorta
Diós szilvatorta

1. A tészta minden hozzávalóját jól összekeverjük. Kikent tortaformába öntjük és elsimítjuk. 2. A megmosott szilvát félbevágjuk, kimagozzuk, és a mag helyére fél dióbeleket tesz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Amália
Csokis kuglóf  Harrer
Csokis kuglóf Harrer

Elkészítés: a tojásokat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a darált diót, a kakaóport és a sütőporral elkevert lisztet. Alaposan összekeverjük. Ezután hozzáadjuk a tejfölt és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk