1 bögre liszt, kb 3 dl
1 cs túró
2 tojás
6 tk cukor
Fél tk szódapor
Fél tk ecet
1 cs vaniliás cukor
1 csip só
Összekeverni, ecetet a végén tesszem a masszába.
Vizes kézzel gombócolunk és fórró olajban kisütjük
Megdagasztjuk a tésztát, majd kétszeresére kelesztjük. Tűzálló tálat kikenni vajjal és darált dióval. A többi diót a cukorral elkeverni, a vajat megolvasztani. A megkelt tésztát...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: NehézA piskótához a tojásokat kettéválasztom,a fehérjét elkezdem felverni ha félig felvertük a cukrot hozzáadom,majd kemény habbá felverem,majd lejeb veszem a robotgépünket és egyesével...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű160 fokon 10-15 percig
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször vajazzunk ki egy 7,5 cm átmérőjű tálalógyűrűt, és lehelet vékonyan hintsük ki kakaóporral. Tegyük a gyűrűt szilikonos sütőpapírral fedett sütőpapírra. A sütőt melegítsük el...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű