1 kg tarja 4-5 fej vörös hagyma (ennyi biztos kell) 1-1,5 kg krumpli só bors
A tarját felszeleteljük és kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a borssal ne spóroljunk (ha úgy érzed, elég akkor még szórj rá nyugodtan). A megpucolt krumplit és a vöröshagymát karikára vágjuk.
Az összetevőket egy kizsírozott jénaiba soronként bepakoljuk, krumpli, hús, hagyma, ezt folytatjuk, a végén krumplival zárunk. A krumplit is sózzuk, borsozzuk, vagy a só helyett egy kis ételízesítőt is szórhatunk rá. Ezek után a jénaiba öntsünk 1-1,5 dl vizet, majd rakjuk sütőbe úgy 160-180 fokon. Lefedve süssük 50-60 percig, majd a jénai tetejét levéve pirítsuk pirosra a tetejét.
Egyszerű, de finom ételt tálalhatunk szeretteinknek.
A káposztát enyhén átmossuk, lecsepegtetjük, és egy nagyobb cserépedény aljába tesszük. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, és a káposztán elegyengetjük. Megszórjuk apróra vágott...
Elkészítési idő: 4 óra Nehézség: KönnyűA mustárt, a zúzott fokhagymát, a fűszerkeveréket, a sót és a darált borsot egy kis edényben összekeverjük. A malacot egy nappal az elkészítés előtt a mustáros keverékekkel bepáco...
Elkészítési idő: 3,5 óra Nehézség: NehézElkészítés: a tarját vegetával, feketeborssal fűszerezzük, majd forró olajon mindkét oldalát elősütjük. Kizsírozott tepsibe tesszük. Ugyanebben a serpenyőben az összevágott májat...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük .sóval, borssal ízesítjük. -lisztbe forgatjuk ,a margarinon vagy olajon átsütjük,tálba szedjük a megmaradt zsiradékba szorjuk a cukrot kicsit piritjuk,majd...
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: Könnyű