menu

Családireceptkönyv.hu

Tatár bifsztek


Írta:

Adag: 4-6
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


Hátszín vagy bélszín, tetszés szerint, Tej, Mustár, Olaj, Fokhagyma, vöröshagyma, Tojássárgája, 1kk vaj, Fűszerek: majoránna, fekete bors, szegfűbors, fehér bors, pirospaprika, só)

Elkészítés:


Tejben 24 órát áztatjuk a húst. Utána fűszerezzük (majoránna, szegfűbors, fehér bors, fekete bors) és fokhagymázzuk. Olajjal leöntjük úgy, hogy ellepje a befűszerezett húst. 4-5 napig érleljük. 3x ledaráljuk és ízlés szerint, még fűszerezzük (tojássárgája, fokhagyma, vöröshagyma, pirospaprika, fehér-fekete bors, só) és hozzáadjuk az 1 kk. vajat.

Trükkök, tippek, praktikák:


Pirítóssal tálalom!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Bélszínszeletek pirított gombával
Bélszínszeletek pirított gombával

1. A letisztított és lehártyázott vesepecsenyét 8 egyforma szeletre vágjuk, a szeleteket tenyerünkkel egy kissé lelapítjuk, megsózzuk és megborsozzuk. 2. A megtisztított, megmo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vadas
Vadas

A húst egyben hagyjuk, sózzuk, borsozzuk. Majd egy nagyobb lábasban minden oldalról szépen megpirítjuk. Félretesszük, a visszamaradt olajban lepirítjuk a zöldségeket, amit nem kell...

Elkészítési idő: 2,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Petőfi rostályos burgonyafánkkal
Petőfi rostályos burgonyafánkkal

A marhahús széleit bevagdosom, majd kicsit kiverem, sózom, borsozom, mustárral megkenem, beleteszem egy zárható edénybe, és öntök rá olajat, úgy hogy betakarja. Hűtőbe teszem éjsza...

Elkészítési idő: 2-3 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Stroganoff bélszín
Stroganoff bélszín

A császárszalonnát vékony csíkokra vágjuk, forró serpenyőben kisütjük. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, fokhagymát, a szeletekre vágott gombát és állandó keverés mellett átsütj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk