Hátszín vagy bélszín, tetszés szerint, Tej, Mustár, Olaj, Fokhagyma, vöröshagyma, Tojássárgája, 1kk vaj, Fűszerek: majoránna, fekete bors, szegfűbors, fehér bors, pirospaprika, só)
Tejben 24 órát áztatjuk a húst. Utána fűszerezzük (majoránna, szegfűbors, fehér bors, fekete bors) és fokhagymázzuk. Olajjal leöntjük úgy, hogy ellepje a befűszerezett húst. 4-5 napig érleljük. 3x ledaráljuk és ízlés szerint, még fűszerezzük (tojássárgája, fokhagyma, vöröshagyma, pirospaprika, fehér-fekete bors, só) és hozzáadjuk az 1 kk. vajat.
Pirítóssal tálalom!
A húst keverőtálba tesszük, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a felaprított petrezselymet, ízesítjük - füstölt pirospaprika hiányában, morzsoljunk a ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hússzeletekre mustár, só, fokhagyma, bors keverékét kenjük és így pácoljuk egy éjszakát. 2. Másnap karikára vágjuk a vöröshagymát, és megforgatjuk rajta a húst, fehéredési...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A gombákat megmossuk és leszárazzuk. Egy kiskanállal kicsit kikaparjuk a belsejüket, hogy több töltelék beleférjen, a külsejüket megkenjük kevés olívaolajjal és egy sütőlemezre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát és a megtisztított hagymát durvára reszeljük. A húst, ecetet, paradicsompürét, tojást és fűszereket hozzáadjuk, alaposan összegyúrjuk. 1 órára hűtőbe tesszük. Fasírt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű