1 kg burgonya
20 dkg pulykasonka
30 dkg bacon
1 evőkanál vaj
só, bors
olaj
A burgonyát megtisztítjuk és 5-6 darabra vágjuk, a méretüktől függően. Sós vízben félig főzzük, nem kell, puhává váljon. Ezt követően leszűrjük és amíg még meleg átkenjük a vajjal és sózzuk, borsozzuk, majd minden darab burgonyát egy szelet sonkába csomagolunk, ezután pedig egy darab baconbe. Kiolajozott tepsibe tesszük és 10 percen át sütjük 180 fokon. Meg is forgatjuk, hogy minden oldala egyenletesen átsüljön.
A vöröshagymát pucold meg, aprítsd fel, és kevés olajon párold üvegesre. Tedd rá a darált húst, majd kevergesd fehéredésig. Sózd, borsozd ízlés szerint, szórd meg pirospaprikával,...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA hagymát karikára vágjuk, a szalonnákat felkockázzuk. A paradicsomot kis kockákra vágjuk. Egy nagyobb serpenyőbe tesszük a szalonnákat, és kiolvasztjuk őket. Hozzáadjuk a karikár...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: Könnyűösszeállítani , kifőzni
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát megtisztítjuk és mérettől függően felezzük vagy negyedeljük. A hagymát apróra vágjuk. Egy kevés olajon megdinszteljük a hagymát majd, ha már üveges, lehúzzuk a tűzről és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű