(26 cm tortaformához)
9 db tojás
38 dkg étcsokoládé
38 dkg vaj
8 evőkanál cukor
2 evőkanál liszt
A 9 db egész tojást keverjük el, inkább csak elegyítsük, a 8 evőkanál cukorral, majd keverjük bele az olvasztott csokoládét, az olvasztott vajat végül a 2 evőkanál lisztet. Egy 26 centis tortaformát kicsit lisztezzünk ki, ebbe öntsük bele a krémet, majd 100 fokon 50 percig süssük. Amikor kivesszük, akkor kicsit úgy fog kinézni a tortánk, mintha még nem lenne kész, ekkor 12 órára hűtőszekrénybe kell tenni, majd tálalás előtt 1 órával vegyük ki, hogy visszakrémesedjen.
Az összes hozzávalót egy tálba összekeverem és kizsírozott,vajazott lisztezett gyümölcstorta formába öntjük. Előmelegített sütőben 10 percig nagy lángon majd kb 20 percig közepes l...
Elkészítési idő: kb 1 óra Nehézség: KönnyűElőször a browniet sütjük meg. A formánk alját béleljük sütőpapírral és melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A csokit a vajjal olvasszuk fel és a tojást a cukorral alaposan keverjük...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 180 ° C-ra. A tésztához a száraz hozzávalókat mérjük ki, majd keverjük el. A margarint enyhén olvasszuk meg, majd a vízzel együtt adjuk hozzá a száraz hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű