(26 cm tortaformához)
9 db tojás
38 dkg étcsokoládé
38 dkg vaj
8 evőkanál cukor
2 evőkanál liszt
A 9 db egész tojást keverjük el, inkább csak elegyítsük, a 8 evőkanál cukorral, majd keverjük bele az olvasztott csokoládét, az olvasztott vajat végül a 2 evőkanál lisztet. Egy 26 centis tortaformát kicsit lisztezzünk ki, ebbe öntsük bele a krémet, majd 100 fokon 50 percig süssük. Amikor kivesszük, akkor kicsit úgy fog kinézni a tortánk, mintha még nem lenne kész, ekkor 12 órára hűtőszekrénybe kell tenni, majd tálalás előtt 1 órával vegyük ki, hogy visszakrémesedjen.
Keverjük össze a hozzávalókat! :) Majd süssük kb 180 fokon 30-40 percet!
Elkészítési idő: kb 45-60 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat ketté választjuk, a tojássárgához hozzáadjuk a kristálycukrot és fehérre keverjük. Ezután a sütőporral elkevert, átszitált lisztet, valamint a kakaóport hozzá adjuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskótát a recept szerint megsütjük, majd ahogy kihűlt 4 lapba vágjuk. A tej 90%-át a cukorral feltesszük melegedni. A maradék 10%-ban elkeverjük a pudingport. Ahogy a tejb...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét kevés sóval laza habbá verjük, majd félpercenként evőkanálnyi adagokban hozzáadjuk a cukrokat, és közben addig folytatjuk a habosítást, míg kemény habot nem kapunk....
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Közepes