35 dkg liszt,
35 dkg cukor
35 dkg tojás
20 dkg zsír
Késhegynyi szalakálé
Fél citrom reszelt héja és leve
A cukrot a zsírral habosra keverjük, majd beleadjuk a tojássárgáját, a
lisztet, 1 késhegynyi szalakálét , a citrom levét és reszelt héját , majd
összekeverjük a keményre felvert tojásfehérjével
Zsírozott lisztezett tepsibe öntjük, még sütés előtt megszórjuk cukros dióval
Lassú tűznél 25-30 percig sütjük és felszeleteljük
Elkészítése: A felolvasztott leveles tésztát ujjnyi vastagra kinyújtom, késsel bebordázom, tojással lekenem és közepes pogácsaszaggatóval kiszúrom, majd olajjal átkent tepsibe...
Elkészítési idő:180 fokra melegítjük elő a sütőt és sütőpapírral kibélelünk egy 23 cm x 30 cm-es tepsit. Megolvasztjuk a vajat, összekeverjük a nápolyi morzsával, dióval, cukorral és csoki darabk...
Elkészítési idő:Egy tortaforma alját kibélelünk sütőpapírral. Vékonyan beleszeleteljük a barack konzervet. A vaníliás pudingport elkeverem 2 dl tejjel, a maradékot és a konzerv levét felforralom,...
Elkészítési idő: