1 kg alma
50 dkg darált keksz (lehet cukormentes is)
2 tk. őrölt fahéj
2 ek. citromlé
2 cs. vaníliás cukor
3 ek. porcukor(!!!!) vagy édesítőszer
Az almákat megpucoljuk, kicsumázzuk, apró lyukú reszelőn lereszeljük. Meglocsoljuk a citromlével.
Hozzátesszük a porcukrot/édesítőt, a fahéjat és a vaníliás cukrot. Ha nem elég édes, még adunk hozzá cukrot/édesítőt.
Beletesszük a darált kekszet, jól összegyúrjuk.
Kis golyókat formálunk, darált kekszbe forgatjuk.
Darált diót is tettem bele és a forgatáshoz is.
Banán Split elkészítése: A banánt hosszában vágjuk ketté és tegyük tányérra. Helyezzük rá a vanília jégkrémet, és szórjuk meg mandulával. Csokoládészósszal locsoljuk meg és tejs...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA felsorolás sorrendjében mindent összekeverünk. Az almát nagy lyukú reszelőn reszeljük le, és úgy keverjük bele. A tésztát kivajazott, lisztezett (vagy sütőpapírral bélelt) for...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. FEHÉR CUKORMÁZ HIDEG ÚTON A porcukrot keverjünk simára 2 tojás fehérjével és fél citrom levével. A mázat azonnal használhatjuk. Langyos sütőben szárítva a bevont süteményeket...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt bekapcsoljuk 180 fokra. 2. A hozzávalókat összegyúrjuk. Ha nagyon száraz, akkor adunk hozzá még egy kis tejfölt, ha nagyon ragacsos, akkor egy pici lisztet. Egyébként a...
Elkészítési idő: 1h. Nehézség: Könnyű