bármi
Trükkök, fogások
Aszalás, szárítás
Aszalás, szárítás EZIDRI készülékekkel
Aszpik készítése
Belsőségek előkészítése (marha, borjú, sertés)
Blansírozás (előfőzés)
Bortészta készítése
Búzadara (gríz) pirítása
Cajun fűszerkeverék készítése
Citromhéj-befőtt készítése
Csipetke készítése
Csirke töltése
Csokoládé-bevonat készítése
Csont-alaplé készítése
Csontvelő főzése
Dashi alaplé készítése
Derítés (klarifírozás)
Diszkosz használata
Dunsztolás
Duchesse-burgonya készítése
Égetett tészta (képviselőfánk / profiterol) készítése
Flambírozás
Fogások AVAIR IDA kukta használatához
Füstölt húsok főzése
Fűszerecetek készítése
Fűszerek tartósítása és tárolása
Fűszerolajok készítése
Fűszervajak készítése
Galuska (levesbetét) készítése
Galuskaszaggatás (késsel, deszkával)
Gomba előkészítése
Gombapép készítése
Gőz- és vízfürdő használata
Grízgaluska készítése
Gyümölcsök kandírozása
Habarás
Hal-alaplé készítése
Halak előkészítése
Harissza készítése
Hurka, kolbász sütése
Húsgombóc (levesbetét) készítése
Húslevesek színezése
Kacsa- és libamáj sütése
Kelttészta készítése
Kenyérsütőgépek használata
Ketchup készítése
Keverés, hozzáadás
Koktélok készítése
Koktélok készítése - keverési trükkök
Koktélok készítése - díszítési trükkök
Korpacibere készítése
Kovász készítése
Kukorica főzése
Kukták használata
Krumpli sütése
Krumplifőzés
Krumpligombóc (levesbetét) készítése
Krumplival gyúrt tészta készítése
Kuszkusz párolása
Legírozás
Lepénytészta készítése
Maceszgombóc készítése
Májgaluska készítése
Marcipán készítése
Masalák készítése
Montírozás
Morzsa pirítása
Mustár házi készítése
Omlós (linzer-) tészta készítése
Omlóstészta-kosárkák készítése
Pácolás
Padlizsán előkészítése
Palacsinta sütése
Palacsinta-töltelékek készítése
Panírozás
Paradicsom előkészítése, töltése
Párolás
Paszírozás, áttörés
Pecsenyelé készítése
Pizzatészta készítése
Pohárválasztás
Pritamin készítése
Rántás
Rétes-töltelékek készítése
Rizses-húsos töltelék készítése
Rizs főzése, párolása
Rostélyos hagyma sütése
Saláta 1x1
Shichimi fűszerkeverék készítése
Simított csokoládés piskóta készítése
Sodó készítése
Sós mogyoró (mandula, dió) házilag
Sörtészta készítése
Spárga előkészítése, feldolgozása
Spékelés
Sűrítés másképpen
Sütés, nyárson
Sütés, roston
Sütés, sütőben
Sütőpor használata
Szárazbab, borsó, lencse előkészítése
Szárnyas-alaplé készítése
Szelethúsok elősütése
Szusi rizs készítése
Tarhonya főzése
Tartósítási stratégiák
Tészta keltése (élesztő futtatása)
Tésztafőzés
Tojásfehérje habbá verése
Tojásfőzés
Tojássütés
Tormakrém készítése
Tsukemono készítése
Vajasgaluska készítése
Vajastészta készítése
Vadhúsok előkészítése
Vaníliaeszencia készítése
Vaníliáscukor készítése
Zöldbab előkészítése
Zsemlekocka pirítása
Zsemlemorzsa készítése
Zsemlés töltelékek készítése
Zsírtalanítás
Megmossuk a zöldfűszereket, lecsepegtetjük, majd csokorba fogjuk és összekötjük úgy, hogy a babérlevelet a csokor szárára csavarjuk, mielőtt összekötnénk. Tekerhetjük gézbe is, de...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megfőzzük, a nyulat beletesszük, egy éjszakát a hűtőben pácoljuk. Másnap a nyulat feltesszük külön vízben főni, ha puha, a zöldséges páclevet hozzáöntjük, kb. 10 p...
Elkészítési idő: 12 + 1,5 óra Nehézség: KözepesEgy fej vöröshagymát és egy gerezd fokhagymát apróra vágunk, majd kissé megpárolunk egy pici vajon, majd hűlni hagyjuk. Két evőkanálnyi zöldfűszert (pl. petrezselyem, kapor, snid...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű