1 nagy vagy két kisebb tök kikapart belseje magostól,
leveszöldségek (mint a húsleveshez),
só,
ételízesítő,
pici őrölt bors,
pici pirospaprika,
1 csokor petrezselyem
1-2 szál lestyán (elhagyható)
A tök belét hideg (!!!!!!) vízbe teszem, bele a petrust, kevés sót, ételízesítőt. Forrás után 10 percig főzni hagyom. Leszűröm, a levet visszateszem, bezöldségezem, puhulásig főzöm.
Jó étvágyat!
1. A csontot aprítsd fel, forrázd le, majd öblítsd le. 2. A darált húst jól keverd össze a tojásfehérjével és a paradicsompürével, majd hígítsd fel 2 liter hideg vízzel. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítés: A szalonnát kevés olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, majd a fokhagymát. Átkeverjük, rátesszük a csíkokra vágott kelkáposztát, a felkockázott burgonyát. Fűszerezz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 1.) A húst megmossuk, feltesszük főni. Ha forr a víz, várunk néhány percet, és az egész vizet leöntjük a húsról. 2.) A fazekat kiöblítjük, és újra beletesszük a húso...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát meghámozzuk és olajon megdinszteljük. Közben a répát és a zellert is megtisztítjuk, felszeleteljük és hozzáadjuk. Majd felöntjük vízzel és a borsót is beletesszük, fűszer...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű