Az olajat megmelegítjük, majd rátesszük a húst és jól lepirítjuk. Mikor szép barna, hozzáadjuk a zúzott vagy présel fokhagya 1/4-ét. Párszor átkeverjük, majd hozzáadjuk a paradics...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bőrt a hentesek nem akarják ledarálni, joggal, a kemény bőr tönkreteheti a darálót. Ha minden sírás-rívás ellenére reménytelen, a hazaszállított bőrt félig megfőzve otthon is le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apró kockára vágjuk, és az olajon megdinszteljük. A répát és a káposztát gyufaszál méretűre vágjuk. A húst a hagymához adjuk, és megsütjük benne. Sózzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrós metélthez egy keverőtálba tesszük a túrót, a lisztet, tojásokat, és a sót. Kézzel jól összedolgozzuk, hogy egynemű, szép tésztát kapjunk. Egy sima felületet vastagon megszó...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes