2l víz
2 citrom leve (vagy helyettesíthető részben aszkorbinsavval)
6 közepes méretű tojás fehérjéje
3 csipet só
Felforraljuk a vizet a citromok levével, felverjük a tojásfehérjét a sóval, de csak addig amíg kifehéredik, nem kemény habbá.
Ezután beleöntjük és elkezdjük kevergetni, összetörve a habot. 10 percig kell kevergetve főzni, hogy túróíze legyen. Ezután már csak le kell szűrni
Összekeverni a hozzávalókat,és hűtőben összeérlelni.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű40 g zabpelyhet kétszeres mennyiségű vízzel 2 percre mikróba tettem, kis édesítőt, vaníliás fehérjeport és fagyasztott meggyet (100 g) tettem bele. Egy keverés után a forró kása fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA főtt rizshez hozzáadjuk a lereszelt sajtot és a tojást. Alaposan összegyúrjuk. Ha szükséges, még ízesíthetjük ízlés szerint fűszerekkel. Ha nagyon ragacsos lenne, zsemlemorzsát a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kifilézzük. A a csontot és a bőrét enyhén sós vízben megfőzzük, alaplevet készítünk belőle. A zöldségféléket és a húst is csíkokra, a paradicsomot apró kockákra vág...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű