Tészta: 40 dkg liszt, 25 dkg margarin, 22 dkg porcukor, 1 kk. szódabikarbóna, 2 ek. kakaópor, 1 tojás, pici tej.
Krém: 1 l tej, 12 ek. porcukor, 3 vanília puding, 450 g tejföl.
A tésztához valókat összegyúrjuk,majd 2 cipóra osztjuk. Kinyújtjuk az egyik lapot és a tepsibe rakjuk. Közben elkészítjük a pudingot és még melegen belekeverjük a tejfölt. Ha langyosra hűlt, a tésztára kenjük és befedjük a másik kinyújtott lappal. Sütjük. Tetejére porcukrot hintünk.
A csoki kivételével az összetevőket összekeverni, 2 dkg- nyi falatokat formálni, majd mehet a hűtőbe, fagyasztóba. Néha érdemes rápillantani: ha már elég kemény, akkor lehet olva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat alaposan összedolgozzuk, majd fóliába csomagoljuk a tésztát, és 30 percre berakjuk a hűtőbe. Kisebb, diónyi korongokat formázunk belőle. Sütőpapíros tepsire rakosgat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a porcukorral, a tojássárgájával, a darált dióval, a vaníliás cukorral, a sütőporral, a citrom levével és lereszelt héjával és...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElőző nap elkészítjük a gyümölcsös réteget.Az édesítővel és vaníliával közepes lángon 10 percig főzzük. Hozzáadjuk a zselatint és addig tartjuk még a lángon, folytonos keverés közb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű