50 dkg liszt, 2 tojás sárgája, ½ dl tejben felfuttatott 3 dkg élesztő, 2 dl tejföl, 1 húskonzerv, 25 dkg vaj.
Tejben felfuttatjuk az élesztőt, belekeverjük a lisztet,a tojássárgáját, a tejfölt,végül az áttört húst és a vajat. Nyújtjuk,szaggatjuk,és kb. 20 percig sütjük.
A sajtokat lereszeljük. A tejszínt egy edényben felforraljuk. Amikor pont forrna, akkor levesszük a tűzről, és beleszórjuk a lereszelt sajtokat. Az ott szépen fölolvad, addig apró...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűSzósz Az olajat a kisebb darabokra tépkedett sonkaszeletekkel együtt egy teflon serpenyőben pirítjuk 1-2 percig, majd rádobjuk az apróra vágott fokhagymát. Együtt pirítjuk még 1-2...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA raguhoz a zöldségeket karikára vágjuk, és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a darabos paradicsomot és pici vízzel puhára pároljuk. Ha megpuhult a zöldség, leturmixoljuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tálba beleöntjük a meleg vizet, ebben felolvasztjuk az élesztőt. 2. Hozzáadjuk a sót, és az olajat, aztán a tejfölt. 3. A lisztet folyamatosan adjuk hozzá, mert így látjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű