A liszteket a sikérrel egy tálba öntjük, belekeverjük a sütőport és a porélesztőt, sót, és langyos vízzel tésztát gyúrunk. Nem kelesztjük egyből felhasználjuk. Nálam baconos csavar...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztben elmorzsáljuk a margarint, hozzáadjuk a tejfölt, a sót és az 1 dl tejben megfuttatott élesztőt. Hűvös helyen 1 órát pihentetjük, majd kinyújtjuk, kiszaggatjuk. Tojássárgá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajat, a paradicsomot, a parmezánt, a rozmaringot, a citromhéjat, a csilit és a kisebb darabokra vágott sonkát botmixerrel vagy késes aprítóval pürésítjük. Dagasztógépbe mérj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk,lisztezett gyúródeszkán kinyújtjuk kb 1-2 cm vastagra. Kiszaggatjuk, majd a tetejét felvert tojással megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk. 200 fokon a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű