1 fej fokhagyma
2 db krumpli
leveskocka
só, bors
petrezselyemzöld
liszt
száraz kenyér
A fokhagymát szétnyomjuk, dinszteljük. A krumplit megfőzzük.
A levét elrakjuk!!!
Mindent pépesítünk, + kicsi liszt, leveskocka, + krumpli leve.
1,5-2 l legyen. Megfőzzük hozzáadjuk a pépet, és összeforraljuk.
Kenyérkockákat pirítunk bele.
A zöldbabot a szokásos módon aprítjuk, a zöldségeket karikára vágjuk, a hagymát, krumplit, szalonnát kockára. Az olajon megpirítjuk a szalonnát, majd a hagymát. Hozzáadjuk a répá...
Elkészítési idő: 50 p Nehézség: Könnyű1A zöldségeket megtisztítom, feldarabolom, a hagymát apróra vágom. Borsóleves recept pirított zöldségekkelBorsóleves recept pirított zöldségekkelBorsóleves recept pirított zöldség...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajon megdinszteljük a vöröshagymát, majd hozzákeverjük a fokhagymát, a cukrot, a pirospaprikát, kicsit később pedig a zöldborsót, a répát és a petrezselyemgyökeret. Rövid idei...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesMelegítsd elő a sütőt 200 fokra alul-felül fűtéssel. A répát, céklát mosd meg és súrold át alaposan, a sütőtököt vágd nagyobb darabokra. Egy tepsit bélelj ki alufóliával, hogy ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű