50 dkg liszt
1 cs élesztő
2 db krumpli
só
2 dl langyos víz
20 dkg bacon szalonna
lila hagyma
5 g fokhagyma
1 nagy tejföl
20 dkg sajt
Krumplit megfőzzük, és összetörjük. Lisztet nagy tálba, bele a tört krumplit.
Élesztőt a vízzel elkeverni, és ha feloldódott, a liszthez adjuk. Sózzuk.
Összegyúrjuk, és a duplájára kelesztjük.
Lisztes tepsiben félig megsütjük.
A fokhagymás tejfölt, bacont a tetejére + hagyma, sajt.
Készre sütjük.
A hagymát aprora vágom és üvegesre párolom. Beleteszem a darált húst és sózom borsozom átpirítom. Amikor kész hozzáadom a fokhagymát,és végül tejföllel felöntöm. Egy kicsit még...
Elkészítési idő: 1oraA krumplit hámozd meg, és apró kockára vágva sós vízben főzd meg. Közben főzd ki a tésztát is. A hagymát olajon dinszteld meg, szórd bele a pirospaprikát, és tedd hozzá a kicsit...
Elkészítési idő: 1Először is egy nagyobb edénybe, fel rakom a vizet a tészta főzéséhez, amíg az fel forr, addig összekockázom a szalonnát és a sonkát, egy serpenyőben megsütöm, és félre rakom! A...
Elkészítési idő: 10-perc