Hozzávalók:
•400 g habtejszín,
•3 kis csomag zselatin,
•300 g cukor (tetszés szerint),
•300 ml tej,
•450 g tejföl,
•5 evőkanál kakaó,
•1 evőkanál olaj,
•1 pohár víz.
Egy edényben keverjük el a 2 csomag zselatint 200 ml tejjel. Lassú tűzön addig keverjük, amíg a zselatin feloldódik a tejben. Vigyázat a tejnek nem kell főnie! A tűzhelyről levéve félretesszük hűlni. Egy lekapcsolható oldalú sütőformát kivajazunk. Kézi robotgéppel közepes fokozaton felhabosítjuk a tejfölt, 1 bögrényi cukrot és a tejszínt. Lassan kavargatva hozzáöntjük a langyos zselatinos tejet és tovább kavarjuk. Az elkészült masszát a lekapcsolható oldalú sütőformába öntjük, hűtőszekrénybe tesszük amíg megszilárdul.
Csokoládébevonat: A kakaót összekeverjük a megmaradt cukorral és a harmadik csomag zselatinnal. Hozzáadunk 100 ml tejet és 100 ml vizet, az egészet jól összekeverjük, lassú tűzön főzzük pár percig. Hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt öntsük a csokoládémázat, a krémre és tegyük ismét hűtőbe. Hagyjuk legkevesebb 5 órán keresztül hűlni, csak ezután tálaljuk.
Egy tálban összekeverjük a tészta hozzávalóit. Robotgéppel habosra keverjük a tészta tetejére való tojást, cukrot, vajat és tejet. Egy közepes nagyságú tepsit vajjal vastagon...
Elkészítési idő:A meggyet kimagozzuk, szűrőbe tesszük hogy lecsöpögjön. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a kr.cukrot azzal is verjük egy kicsit, végül a to...
Elkészítési idő: