1 db túlérett banán
kevés kókuszliszt vagy kókuszreszelék
kevés zabkorpa vagy zabpehely
vanília kivonat
késhegynyi konjak liszt vagy útifűmaghéj
kókusztej
1 db túlérett banán
kevés kókuszliszt vagy kókuszreszelék
kevés zabkorpa vagy zabpehely
vanília kivonat
késhegynyi konjak liszt vagy útifűmaghéj
kókusztej
Tehetsz bármilyen magot a belsejébe, mandula vagy mogyoró szerintem tök jó lenne bele, vagy akár meggy vagy eper.
Melegítsd elő a sütőt 160 fokra, alul-felül sütéssel. Először mérd össze a folyékony hozzávalókat, és enyhén langyosítsd fel őket, hogy a csokoládé megolvadjon. Mérd a szilárd al...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcslé feléhez keverjük a zselatint, jól összedolgozzuk, hogy ne legyen csomós. A másik felét felmelegítjük és lassan hozzádolgozzuk a zselatinos gyümölcslevet. Mikor már jó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRétestésztát dolgozunk ki réteslisztből, tojássárgájából, sóból, élesztőből és tejből. Vékonyra kinyújtjuk, majd megkenjük margarin és porcukor keverékével. Felsodorjuk és 3-4 cm...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tészta hozzávalóit egyszerűen összegyúrjuk, az élesztőt sem kell felfuttatni. A tésztát három részre osztjuk, és gáztepsinyi lapokat sütünk belőle. Picit megszurkáljuk a tésztát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű