Családireceptkönyv.hu

Hagymaleves


Írta:

Elk. idő: fél óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


fél kg hagyma
fél liter húsleves, kockából is lehet
3 dl tejszín

bors
szerecsendió
reszelt sajt
kenyérszelet

Elkészítés:


A hagymát hámozd meg, vágd kockákra. Olajon párold üvegesre, és engedd fel a levessel annyira, hogy ellepje a hagymát. Sózd, borsozd és főzd 30 percig.

Add hozzá a tejszínt, és keverd el benne. Még forrón szórd meg reszelt sajttal, és adj hozzá pirítóskockákat vagy tegyél egy egész pirítóst az aljára. Ha krémlevest szeretnél, akkor csak össze kell turmixolnod.

Hagymaleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Francia burgonyakrémleves (Bmintbalázs)
Francia burgonyakrémleves (Bmintbalázs)

Tisztítsd meg a krumplit, vágd negyedbe és vékony szeletekre. A felhasználásig tedd hideg vízbe. A póréhagymának vágd le a végét és a zöld szárát. Ehhez a leveshez csak a fehér és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
ZÖLDSÉGES KRUPMLILEVES
ZÖLDSÉGES KRUPMLILEVES

A zöldségeket tisztítjuk, pucoljuk, a hagymát és a paprikát apróra szeljük, a krumplit és a zellert kockára, a répát vékony karikára vágjuk. A paradicsom héját forró vízben megrep...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Savanyú káposzta leves
Savanyú káposzta leves

Az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát a zsírban aranysárgára pirítjuk, bele keverjük , a megmosott és kis kockákra vágott füstölt húst.+ a karikára vágott kolbászt...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Szárnyas gulyásleves 4 fő
Szárnyas gulyásleves 4 fő

A szárnyakat megmossuk, a végeit levágjuk. A zöldségeket megpucoljuk, a répákat karikázzuk, a krumplit kockázzuk, a zellert és a karalábét egyben hagyjuk. A hagymákat is megpucolju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk