- 2 tojás
- 20 dkg liszt
- 3 dl tej
- 3 (+) dl szóda
- só
- cukor
- olaj
A natúr joghurtot szitába tett textilpelenkán lecsepegtettem. Mikor már olyan krémsajt állaga volt, beletettem a ribizlit, epret amit kockáztam.Ezután hozzáadtam a cukrot . Felvert...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a csipet sóval és a vajjal elkezdjük forralni. Amikor már forró, hozzáadjuk a cukrot és a rizst. Felforraljuk, majd takarékra vesszük és figyelve, gondosan időközönként meg...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű. A diókrémhez a tejet a porcukorral fölforraljuk. A diót beleszórjuk, elkeverjük, a tűzről levéve a mazsolát belekeverjük. A jól megmosott citrom reszelt sárga héjával és a rummal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárga laphoz a tojásfehérjét felverjük, hozzáadjuk a cukrot, pár csepp vizet és robotgéppel kemény habbá verjük. Fakanállal óvatosan beledolgozzuk a tojássárgájákat,...
Elkészítési idő: 85 perc Nehézség: Közepes