- 1 kg darált hús
- 2 zacskó gyorsrizs, félig főzve (2*125 g)
- 3 kis tojás
- 1/3 lapátka bors
- 2 pici fej hagyma megdinsztelve
- 2 lapát só
- petrezselyem
- majoranna
Mártáshoz:
- olaj
- 4 kanál liszt
- 5 üveg paradizsompüré
- cukor
- só
- 1 kis fej hagyma
- víz
A szalonnát, vöröshagymát, sonkát kisebb kockákra a gombát szeletekre vágtam. A hússzeleteket kiklopfoltam, sóztam, borsoztam, grillfűszerrel megszórtam és kevés zsíron szép piros...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesSzeleteld fel a sertésszűzet és fűszerezd sóval és borssal és paprikával. Vajon fokhagyma és rozmaring ággal süsd a húst aranybarnára. Vedd ki a sertéshúst a serpenyőből, tegyél mé...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesMindennek a kulcsa a bevagdosás Első lépésként alaposan át kell mosni a malacot, majd be kell vagdosni a bőrét. Arra figyeljünk, hogy csak a bőrt vágjuk, a zsírt már ne érje a pen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNyársra húzni 1 sajtot, 1 koktélparadicsomot, hússal bebugyolálni, leveles tésztával betekerni, tojással lekenni. 190 fokon 20 perc alatt megsütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű