- 1 kg darált hús
- 2 zacskó gyorsrizs, félig főzve (2*125 g)
- 3 kis tojás
- 1/3 lapátka bors
- 2 pici fej hagyma megdinsztelve
- 2 lapát só
- petrezselyem
- majoranna
Mártáshoz:
- olaj
- 4 kanál liszt
- 5 üveg paradizsompüré
- cukor
- só
- 1 kis fej hagyma
- víz
A darált húst fűszerezd, a hagymát vágd apróra és keverd bele. Egy tepsit bélelj ki fóliával. A húst oszd el 4 részre és formálj belőle vékony húspogácsákat, tedd a tepsibe. A gomb...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A tarját kb másfél centis szeletekre vágjuk. A széleit több helyen bevagdossuk, hogy ne ugorjon össze sütés közben. Borsozzuk. 2. A ketchupot összekeverjük a worchester...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA töltelékhez való anyagokból masszát készítünk. A savanyú káposztákat szükség szerint kimossuk egyszer, ha nagyon savanyú, kétszer. A töltelékanyagot a savanyúkáposzta-levelekbe t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zsírt megolvasztom, belerakom a húst, sózom, borsozom, és a saját levében (fedő alatt ) főzöm. 2. Amikor a hús félpuha, hozzáadom a vöröshagymát és a port, felöntöm vízzel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű