- 1 kg darált hús
- 2 zacskó gyorsrizs, félig főzve (2*125 g)
- 3 kis tojás
- 1/3 lapátka bors
- 2 pici fej hagyma megdinsztelve
- 2 lapát só
- petrezselyem
- majoranna
Mártáshoz:
- olaj
- 4 kanál liszt
- 5 üveg paradizsompüré
- cukor
- só
- 1 kis fej hagyma
- víz
1. A csontozott húst megmossuk és nagy szeletekre vágjuk, átkenjük sóval és borssal, kiolajozott tepsibe tesszük. 2. A bort, a paradicsomszószt, a fűszereket és a zúzott fokhag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítés: A szalonnát, hagymát, paprikát kis kockákra vágjuk. Két darab tojást megfőzünk, felkockázzuk. A gombát felszeleteljük. A zsemléket tejbe áztatjuk, kinyomkodjuk. A petr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk és felkockázzuk.A hagymánkat kockára vágjuk és zsíron ledinszteljük,majd a húsunkat is hozzáadjuk és fehéredésig pirítjuk,majd a fűszereket is és egy kevés vizet a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. Minél több hagymát adunk hozzá annál szaftosabb lesz. 2. Olajon megpirítjuk. 3. Hozzá tesszük a csíkokra vágott sertésmájat, és...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz