1 - 1,5 liter húslé
2 fej hagyma vagy egy póréhagyma
2 tubus sajtkrém (tejszínes, de lehet ízesített is)
szójaszósz
só, bors, kakukkfű
Kevés zsiradékon megdinsztelem a hagymát.
Felöntöm húslével, felforralom és belerakom a sajtkrémet.
Ha megolvadt benne a sajt még pár percig főzöm, majd a végén belerakom a szójaszószt és a kakukkfüvet.
Lehet ízesíteni metélőhagymávl, vagy medvehagymával, nagyon finom ízt ad neki. A sajtkrémet lehet ízesítettet is belerakni.
Tálalni levesgolyókkal/pirítóskockával és kevés reszelt sajttal szoktam.
Világos rántást készítünk a zsírból és a lisztből, majd beleszórjuk a fűszerköményt és folyotonos kevergetés mellett 2-3 percig pirítjuk. Majd a tűzről levéve megsózzuk , megszórj...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA virslis krumplileves elkészítéséhez a zsírt felmelegítjük egy lábasban, majd hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. 3 perc dinsztelés után hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tisztított hagymát vágjuk apróra, és dinszteljük meg az olajon. Adjuk hozzá a felkockázott csirkét, sózzuk és borsozzuk, szórjuk meg tárkonnyal. Kicsit pirítsuk, amíg kifehéredik...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű