1 - 1,5 liter húslé
2 fej hagyma vagy egy póréhagyma
2 tubus sajtkrém (tejszínes, de lehet ízesített is)
szójaszósz
só, bors, kakukkfű
Kevés zsiradékon megdinsztelem a hagymát.
Felöntöm húslével, felforralom és belerakom a sajtkrémet.
Ha megolvadt benne a sajt még pár percig főzöm, majd a végén belerakom a szójaszószt és a kakukkfüvet.
Lehet ízesíteni metélőhagymávl, vagy medvehagymával, nagyon finom ízt ad neki. A sajtkrémet lehet ízesítettet is belerakni.
Tálalni levesgolyókkal/pirítóskockával és kevés reszelt sajttal szoktam.
A vöröshagymát kockára fölvágjuk és az étolajon megdinszteljük. Mikor már kezd egy kis szine lenni akkor a fölvágott fokhagymát is hozzáadjuk. Örölt pirospaprikval megszórjuk.Jól...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA répát megpucoltam, és julienne-re vágtam. A hagymát felkockáztam, olajon megfonnyasztottam, hozzáadtam a felszelt répát, és azt is pár percig pároltam. Felöntöttem a vízzel, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy lábosba kis lángon felmelegítjük az olajat, hozzáadjuk a lisztet és világos zsemleszínű rántást készítünk. Lehúzzuk a tűzről hogy a paprika ne égjen meg és hozzáadjuk, a pir...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA brokkolit rózsáira szedjük és megmossuk. Beletesszük egy nagyobb edénybe, majd felengedjük kb 1 liter vízzel. Hozzátesszük a vajat, a leveskockát, a rozmaringot, a sót és végül a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű