stamag kalacsfeny //streicheglanz
Magas fényű termékek (kalács, briós) felületi kezeléséhez ajánljuk. Alkalmazásával kiváltható a nyers tojás, megnő a gyártási biztonság, költségmegtakarítást eredményez. Ecsettel és szórópisztollyal egyaránt felvihető a felületre.
Adagolás: 100 - 120 g / 1 l víz (30 - 35 °C) | 1 kg PE-tasak | 12,5 kg papírzsák
stamag kalacsfeny //streicheglanz
Magas fényű termékek (kalács, briós) felületi kezeléséhez ajánljuk. Alkalmazásával kiváltható a nyers tojás, megnő a gyártási biztonság, költségmegtakarítást eredményez. Ecsettel és szórópisztollyal egyaránt felvihető a felületre.
Adagolás: 100 - 120 g / 1 l víz (30 - 35 °C) | 1 kg PE-tasak | 12,5 kg papírzsák
Nem is olyan reg , azt taglaltuk , hogy lehet elerni ezt a repedt , vintage ,, hatast. Talaltam egy fb oldalt ,, Con Azucar y Algodon ,, . Az o leirasa szerint , a Sugarflair pasztat alkohollal feloldja , rakeni es 50 fokon raszaritja. Ez latszik a felso kepen a ket nagy mezeskalacs tetejen. Elolvastam mit tartalmaz ez a paszta . Tobbek kozt titanium dioxidot . Gondoltam egyet es az en feher Candycolomat osszekevertem egy kis vizzel es titanium dioxiddal es rakentem a mezesre , ez az also kepen ( kicsi es nagy mezes) lathato. Kerdesem : nagy koncentracioban felvitt szinezek , nem-e karos ha elfogyasztjak ? Elore koszonom ha hozza szoltok .
Az átszitált lisztet a kókuszreszelékkel, a vajjal, a tojással és a cukorral dolgozzuk sima tésztává, majd nyújtsuk ki 3 mm vastagra. Szúrjunk ki belőle karikákat, melyeket teg...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA zserbógolyó hozzávalóit összekeverjük egy tálban. Elsőre ne tegyük bele az összes lekvárt, mivel lehet, hogy kicsit kevesebb kell. De lehet, hogy kicsit több. Ez teljesen a lekvá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTepsi 32×23, sütés előmelegített, alsó+felső, 190 fok, 30 perc tűpróbával. Az alapanyagokat a felsorolásnak megfelelően egy tálba tesszük, alaposan összekeverjük, majd a sütőpapír...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA krémhez a pudingport felfőzzük a cukorral és a tejjel, a margarint kikeverjük a porcukorral, beletesszük a citrom levét, ha kihűlt a puding összekeverjük a margarinos krémmel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű