stamag kalacsfeny //streicheglanz
Magas fényű termékek (kalács, briós) felületi kezeléséhez ajánljuk. Alkalmazásával kiváltható a nyers tojás, megnő a gyártási biztonság, költségmegtakarítást eredményez. Ecsettel és szórópisztollyal egyaránt felvihető a felületre.
Adagolás: 100 - 120 g / 1 l víz (30 - 35 °C) | 1 kg PE-tasak | 12,5 kg papírzsák
stamag kalacsfeny //streicheglanz
Magas fényű termékek (kalács, briós) felületi kezeléséhez ajánljuk. Alkalmazásával kiváltható a nyers tojás, megnő a gyártási biztonság, költségmegtakarítást eredményez. Ecsettel és szórópisztollyal egyaránt felvihető a felületre.
Adagolás: 100 - 120 g / 1 l víz (30 - 35 °C) | 1 kg PE-tasak | 12,5 kg papírzsák
Nem is olyan reg , azt taglaltuk , hogy lehet elerni ezt a repedt , vintage ,, hatast. Talaltam egy fb oldalt ,, Con Azucar y Algodon ,, . Az o leirasa szerint , a Sugarflair pasztat alkohollal feloldja , rakeni es 50 fokon raszaritja. Ez latszik a felso kepen a ket nagy mezeskalacs tetejen. Elolvastam mit tartalmaz ez a paszta . Tobbek kozt titanium dioxidot . Gondoltam egyet es az en feher Candycolomat osszekevertem egy kis vizzel es titanium dioxiddal es rakentem a mezesre , ez az also kepen ( kicsi es nagy mezes) lathato. Kerdesem : nagy koncentracioban felvitt szinezek , nem-e karos ha elfogyasztjak ? Elore koszonom ha hozza szoltok .
FANTA SZELET ELKÉSZÍTÉSE (20X30 CM-ES TEPSIHEZ): A Fanta szelet piskótájához a 4 tojást különválasztjuk. A tojások sárgáját simára keverjük az 5 dkg natúr joghurttal (nem kell...
Elkészítési idő: 1 óra + 4 óra Nehézség: KönnyűA tejben a cukrot addig főzzük amíg el nem olvad. Ezután több részletben felváltva adagoljuk a kétféle lisztet , folyamatos kevergetés mellett. A végén egész sűrű folyós lesz és "...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat a cukorral jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a tojást is, ezt követően a többi hozzávalót is a csokoládé kivételével. Összekavarjuk, majd mikor már szilárd állagú a massza, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a száraz hozzávalókat: a lisztet, a diót, cukrot és sütőport. A vajat megolvasztjuk, a tojást kissé felverjük, hozzáadjuk a tejfölt. Mindent a lisztes keverékhez adun...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes