Családireceptkönyv.hu

Mézes stamag kalacsfeny streicheglanz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


stamag kalacsfeny //streicheglanz

Magas fényű termékek (kalács, briós) felületi kezeléséhez ajánljuk. Alkalmazásával kiváltható a nyers tojás, megnő a gyártási biztonság, költségmegtakarítást eredményez. Ecsettel és szórópisztollyal egyaránt felvihető a felületre.
Adagolás: 100 - 120 g / 1 l víz (30 - 35 °C) | 1 kg PE-tasak | 12,5 kg papírzsák




Elkészítés:


stamag kalacsfeny //streicheglanz

Magas fényű termékek (kalács, briós) felületi kezeléséhez ajánljuk. Alkalmazásával kiváltható a nyers tojás, megnő a gyártási biztonság, költségmegtakarítást eredményez. Ecsettel és szórópisztollyal egyaránt felvihető a felületre.
Adagolás: 100 - 120 g / 1 l víz (30 - 35 °C) | 1 kg PE-tasak | 12,5 kg papírzsák




Nem is olyan reg , azt taglaltuk , hogy lehet elerni ezt a repedt , vintage ,, hatast. Talaltam egy fb oldalt ,, Con Azucar y Algodon ,, . Az o leirasa szerint , a Sugarflair pasztat alkohollal feloldja , rakeni es 50 fokon raszaritja. Ez latszik a felso kepen a ket nagy mezeskalacs tetejen. Elolvastam mit tartalmaz ez a paszta . Tobbek kozt titanium dioxidot . Gondoltam egyet es az en feher Candycolomat osszekevertem egy kis vizzel es titanium dioxiddal es rakentem a mezesre , ez az also kepen ( kicsi es nagy mezes) lathato. Kerdesem : nagy koncentracioban felvitt szinezek , nem-e karos ha elfogyasztjak ? Elore koszonom ha hozza szoltok .

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Tünde
Fánk-sütőben sütve
Fánk-sütőben sütve

Az élesztőt a langyos, cukrozott tejbe morzsoljuk, és hagyjuk felfutni. Közben egy tálban a lisztet, a puha margarint és a tojássárgát elmorzsoljuk. Ha az élesztő felfutott, hozzá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nagy
Csokoládés tallérok
Csokoládés tallérok

Az első 5 hozzávalót ( konkrétan a száraz hozzávalókat) összevegyítem. Persze a csokit apró falatkákra kell vágni. Egy másik tálban a puha vajat a cukorral meg a tojással habosr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Epres pudingos
Epres pudingos

A tésztához válasszuk szét a tojásokat. A fehérjékből csipet sóval verjünk habot. A tojások sárgáját a cukorral keverjük sima krémmé. Ehhez adjuk a teljes kiőrlésű lisztet. Végül a...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gitka
Avokádós csokoládé (karobos ) krém , NatuRestore , p
Avokádós csokoládé (karobos ) krém , NatuRestore , p

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk