2 db tojás
16 dkg cukor
15 dkg liszt
ánizs
A tojást a cukorral robotgéppel felverjük jó alaposan. Azután hozzáadjuk a lisztet és jól összedolgozzuk.
A tésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe halmocskákba rakjuk egy kiskanállal. Tetejét ánizsmaggal megszórjuk. Forró sütőben szépen megsütjük
Nagyobb mennyiséget sütve, fém dobozban tárolva sokáig eláll!
Öntsük egy lábasba a gyümölcslevet és az eritritet (vagy nyírfacukrot), keverjük el benne a zselatint, és melegítsük össze. Forrnia nem szabad, mert attól tönkremehet a zselatin. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy keverőtálba tegyük bele a puha vajat, majd adjuk hozzá a porcukrot, a csipet sót, a vaníliás cukrot, és robotgéppel keverjük habosra. Ezután adjuk hozzá a lisztes-keményítős-s...
Elkészítési idő: 30 min Nehézség: KönnyűA tojásokat 15 dkg porcukorral fehéredésig keverjük, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a búzadarát. A tejet a vaníliás cukorral és a citrom reszelt héjával felforraljuk, f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit közepes keménységűre gyúrjuk, majd két részre osztjuk. A tészta egyik részét kerekre nyújtjuk, és egy kerek tortaformába tesszük. Összekeverjük a túrós tölte...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű