2 db tojás
16 dkg cukor
15 dkg liszt
ánizs
A tojást a cukorral robotgéppel felverjük jó alaposan. Azután hozzáadjuk a lisztet és jól összedolgozzuk.
A tésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe halmocskákba rakjuk egy kiskanállal. Tetejét ánizsmaggal megszórjuk. Forró sütőben szépen megsütjük
Nagyobb mennyiséget sütve, fém dobozban tárolva sokáig eláll!
A cukrot, a margarint és a vizet egy lábosban összeolvasztjuk, majd felforraljuk. Beletesszük a zselatint és folyamatosan kevergetve eloszlatjuk a legkisebb csomót is. Belesz...
Elkészítési idő:A tésztához valókat alaposan kidolgozzuk, majd minimum fél órára hűtőbe tesszük. Ezután ketté vesszük, és az egyiket közepes tepsibe nyújtjuk. (nagyon szakadós, ragadós, bőven lisz...
Elkészítési idő: 1 óraA gesztenyét, kekszet, cukrot, rumot a tejjel összedolgozzuk és egy kapcsos tortaforma (26 cm-es) aljába nyomkodjuk. A pudingokat a cukorral, tejben sűrűre főzzük. Ha langyosra hű...
Elkészítési idő: 40 perc