2 db tojássárgája
1 csipet só
1 púpozott evőkanál mustár
250 ml étolaj
1 teáskanál citromlé
kevés cukor
A tojássárgákhoz egy habverővel keverjük hozzá a sót, cukrot és a mustárt. ékony sugárban, folyamatos keverés mellett keverjük hozzá az olajat is. Ha felvette az olajat, ízlés szerint kevés citromlével ízesítsük. Ha elkevertük, kész a majonéz.
Az előkészített zöldségeket, az almát, a kókusztejet és a fűszereket egy főzőedénybe öntjük. Hozzáadjuk a cukorral elkevert dzsemfixet. Az elegyet állandó keverés mellett nagy láng...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa zöldségeket és az almát megpucoljuk és a babérlevéllel sóval feltesszük főni mikor puha leszűrjük és robotmixerrel pürésítjük a cukrot megbarnítjuk felöntjük kevés lével és add...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz almát lábosba tesszük, beleöntjük a vizet. Annyi víz kell bele, hogy éppen ellepje az almákat. Felforraljuk, és puhára főzzük. Közben a teljfölben simára kavarjuk az étezési ke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden hozzávalót felkockáztam, a kaliforniai paprikát olívaolajon sütöttem, majd hagymával tovább pirítottam fűszerek, cukkini, ha elfőte a levét akkor paradicsompép. Botmixerrel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű