Családireceptkönyv.hu

2. KAPORMÁRTÁS


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 2 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 csokor kapor
2 evőkanál finomliszt
2 dl tejföl
1 teáskanál só
1 teáskanál ecet (10 %-ös)

Elkészítés:


Az apróra vágott kaprot vízben megfőzzük, majd a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk. Ecettel savanyítjuk, és újra felforraljuk. Tükörtojásra vagy töltött tökre nagyon finom.

Trükkök, tippek, praktikák:


2. KAPORMÁRTÁS

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar SALSA SZÓSZ
SALSA SZÓSZ

A paradicsomokat apróra vágjuk, és összekeverjük a paradicsomszósszal. A hagymát egészen apróra vágjuk, és a paradicsomokhoz adjuk. A szószba nyomjuk a fokhagymát, és beletesszük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kata
Tartármártás
Tartármártás

A tojássárgáját kikeverem a porcukorral, sózom, borsozom. Lassan hozzáadom a majonézt, mustárt, a citromlét, végül a tejfölt. Ha az egészet jól összekevertem, legalább 1 órára hűtő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Hamburger szósz
Hamburger szósz

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vinaigrette souce
Vinaigrette souce

Keverjünk össze fél dl borecetet 1 evőkanál Dijoni mustárral, sóval és őrölt borssal. Vékony sugárban öntsünk hozzá 1 dl olívaolajat, miközben egy habverővel folyamatosan keverges...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk