2 l házi paradicsomlé
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
pár friss zellerzöld
pár szem szegfűszeg, szegfűbors, mustármag, bors, kis darabka fahéj, 2-3 babérlevél egy teatojásban
1 ek méz (a végén hozzáadni)
1 löttyintésnyi bio almaecet (a végén hozzáadni)
(csípős ketchuphoz chillipaprikát kell belefőzni)
összefőzni :)
A darált hagymát 1/ l olajban világosra dinszteljük. Hozzáadjuk a darált paprikákat, és tovább dinszteljük. Majd a darált padlizsánt is, dinszteljük, és felöntjük a paradicsomlével...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÉrdemes a tojás sárgáját önmagában kihabosítani, mielőtt elkezdenénk finom sugárban hozzáönteni az olajat, ennek az az oka, hogy a magában felvert sárgájának megnő a térfogata, így...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymákat alaposan megtisztítjuk, a héjukat lehúzzuk. A hibás részeket kivágjuk. Egy mélyebb edénykébe tesszük, rákanalazzuk az olajat. Merülő mixerrel pépesítjük. Belekeverjü...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű