2 l házi paradicsomlé
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
pár friss zellerzöld
pár szem szegfűszeg, szegfűbors, mustármag, bors, kis darabka fahéj, 2-3 babérlevél egy teatojásban
1 ek méz (a végén hozzáadni)
1 löttyintésnyi bio almaecet (a végén hozzáadni)
(csípős ketchuphoz chillipaprikát kell belefőzni)
összefőzni :)
A paradicsomot egyik végén kereszt alakban bevágtam, forró vízbe dobtam, majd kivettem és lehúztam a héját. A paprikákat és a paradicsomot kimagoztam.A hozzávaló zöldségeket aprító...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKezd el a tojások sárgáját keverni a mustárral – a legjobb gépi habverővel; Lényeges, hogy az olajat cseppenként öntsd a sárgájához, és csak utólag fűszerezd, mert csak így...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat kockára vágva lábasba tesszük. Mindent hozzáadunk. 50 percig főzzük. Turmixoljuk. 5 percig rotyogtatjuk. Kis üvegekbe töltjük. Száraz dunsztba tesszük.
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűA bazsalikom leveleket megtisztítjuk, de nem vízzel hanem egy textil ruhával vagy papírtörlő kendővel. Lehetőség szerint kisebb leveleket használjunk a pesto készítéshez, mert fino...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű