4 tojás, 1 csésze cukor, 1 cs szalakáli, 1 dónyi zsir,kikavarni. Hozzá 2 csésze liszt 1 csésze tej, Összekeverve sütőpapirral bélelt tepsibe öntjük. sütés 15 perc. kettévágva lekvár a közepébe.
Ha nagyon feljön, cérnával kettévágjuk.
A tojásokat kettéválasztjuk. Először a porcukor felét és a puha vajat kézi habverővel összekeverjük. Ebbe tesszük a vanília aromát, a reszelt citrom héját és a tojássárgájákat is....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalót tálba öntjük, lágy masszát keverünk belőle, ha túl folyós, akkor keverjünk hozzá még egy kis lisztet. A masszát kivajazott vagy sütőpapírral bélelt tepsibe önt...
Elkészítési idő: 15+40 perc Nehézség: KönnyűA lisztkeveréket a darált mandulával az eritrittel elkeverjük, majd a vajjal elmorzsoljuk. Folpackba csomagolva a hűtőbe tesszük 1-2 órára pihentetni. Kinyújtjuk fél centi vastagra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTésztához valókat összegyúrjuk, 3 részre osztjuk, vékony lapokra nyújtjuk. A 6 tojásfehérjéből kemény habot verünk a porcukorral. A lapokat egyenként tepsi hátára tesszük (sütőpa...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Könnyű