- gomba
- ecet
- füstölt sonka
- kemény tojás
- petrezselyem zöld
- reszelt sajt
- só
- bors
- kicsi tejföl
A gomba fejeket ecetes vízben megfőzni.
A többi hozzávalót a sajt kivételével összedarálni, és a gomba fejekbe tölteni. A sajtot a tetejére reszelni és sütőben készre sütni.
A baconös-sajtos csirkemell elkészítéséhez egy kiolajozott tepsit kibélelünk a bacon felével. A megmosott és szárazra törölt csirkemellet felszeleteljük. Megsózzuk, megborsozzuk és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA magas falú tálra rátesszük a szűrőt, a szűrőre a konyharuhát, és a konyharuhába beleborítjuk a dobozos tejfölt (keverés nélkül), és a joghurtot is ugyanígy. Egy villával picit ös...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLISZT / Van egy adott lisztmennyiségem, ezt veszem mindig alapnak, a 100%-nak. KOVÁSZ / Én a liszt mennyiségéhez viszonyítva télen 35-40%, nyáron 20-25% aktív kovászmennyiséggel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű