9 kanál olaj
9 kanál tej
9 kanál cukor
1 tojás
1 db sütőpor, liszt amennyit felvesz, töltelék ½ 1 kg alma, vagy túró.
Töltelékhez az almát lereszeljük, majd puhára pároljuk.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és két felé osztjuk.
Kinyújtva az az egyiket a tepsi aljára tesszük, ráhalmozzuk a kihűlt almát,
melyre cukrot, kevés fahéjat, és vaníliás cukrot szórunk.Majd befedjük a tészta kinyújtott másik felével. Villával megszurkáljuk és készre sütjük.
A tészta elkészítése: verjük fel a tojásfehérjét, a cukorral kemény habbá, majd keverjük hozzá a lisztet és a kókuszreszeléket. Egy 37 x 23-as tepsibe tegyünk sütőpapírt, majd önts...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet és a kakaót összekavarjuk egy nagyobb tálba. A cukrot a tejet és a Rama margarint együttesen felolvasztjuk egy lábasba. A felolvadt cukor, margarin és t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKrém: 4 tojás, 6 k. porcukor, 1 k. kakaó, gőz felett keményre verjük. Ha kihűlt 25 dkg margarint adunk hozzá és ezt kenjük a diós töltelékre. Tetejére tortadarával megszórjuk.
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA vajat dolgozd el egy spatulával, majd add hozzá a cukrot és a tojásokat. Lehetőleg elektromos habverővel addig keverd, amígfehérré és nagyon homogén krémmé válik. Add hozzá a lis...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű