Családireceptkönyv.hu

Rote grütze


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


125 g meggy
125 g málna
125 g piros ribizli
125 g fekete ribizli
1/2 vanília rúd
1/2 l piros gyümölcs lé
3 evőkanál ételkeményítő
50 g cukor

Elkészítés:


A gyümölcslevet felforraljuk. Az ételkeményítőt 3 evőkanál vízzel simára keverjük majd a forró gyümölcslébe öntjük, belekaparjuk a vanília rúd belsejét, és hozzáadjuk a cukrot. Újra felforraljuk, mind végig keverjük, lassan a gyümölcsöket is hozzá adjuk, levesszük a tűzről.
Nem kell a gyümölcsöket főzni elég a forró lé.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Bechamel souce
Bechamel souce

A vajat és a lisztet keverd össze, és kis lángon, gyakran keverve hevítsd fel, de ügyelj arra, hogy ne égjen le. A hagymát pucold meg, és tűzd meg a szegfűszeggel. A tejet kezdd el...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

1. Félbevágjuk a padlizsánokat, és 180 C-on légkeverés nélkül kb 50 perc alatt átsütjük őket. 2. Amíg sül a padlizsán, a lilahagymát finomra vágjuk, a fokhagymát áttörjük. 3. Ha...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
BBQ SZÓSZ
BBQ SZÓSZ

A kimért hozzávalókat keverd össze egy magas falú (szószos) edénybe és kezd el forralni. Használd a grill oldalégőjét ehhez a pár perces művelethez, hogy elkészülte után rögtön fe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
NARANCSOS SALÁTAÖNTET
NARANCSOS SALÁTAÖNTET

Egy befőttes üvegbe tegyük az olívaolajat, öntsük rá a narancslevet, narancslekvárt, mustárt, reszelt narancshéjat, citromlevet, kevéske sót és őrölt borsot.Zárjuk le az üveget, ma...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk