Családireceptkönyv.hu

Rote grütze


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


125 g meggy
125 g málna
125 g piros ribizli
125 g fekete ribizli
1/2 vanília rúd
1/2 l piros gyümölcs lé
3 evőkanál ételkeményítő
50 g cukor

Elkészítés:


A gyümölcslevet felforraljuk. Az ételkeményítőt 3 evőkanál vízzel simára keverjük majd a forró gyümölcslébe öntjük, belekaparjuk a vanília rúd belsejét, és hozzáadjuk a cukrot. Újra felforraljuk, mind végig keverjük, lassan a gyümölcsöket is hozzá adjuk, levesszük a tűzről.
Nem kell a gyümölcsöket főzni elég a forró lé.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Éva
Majonéz
Majonéz

A hozzávalókat tegyük egy tálba, és botmixerrel keverjük ki. Ne is mozgassuk a botmixert, hagyjuk, hogy az edény alján sűrűsödjön a majonéz, és csak ezután kezdjük fel-le mozgatni....

Elkészítési idő: 2 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Csipkebogyó mártás
Csipkebogyó mártás

A hozzávalókat jól elkeverjük. Néhány óráig pihentetjük. Vadakhoz, sültekhez kitűnő.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Amália
Szilvás chutney
Szilvás chutney

A lila hagymát szálasra felszeletelem, és olajban dinsztelem.Rádobom a felszelt fokhagymát, picit hagyom pirulni, de nem égetem meg! Felöntöm a balzsam ecettel és a vörös borral, r...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
GOMBASZÓSZ
GOMBASZÓSZ

zsíron megpirítottam a kockákra vágott (20 dkg) sonkát. Utána hozzáadtam a gombát (1/2 kg tinóra, de bármilyen gombából készíthető) és együtt puhára főztem. Közben egy nagy csoko...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk