2 csülök, foghagyma 2 fej vörös hagyma, 2 deci sör, 1 kiló burgonya.3-4 db babér levél.
A csülköket megfözzük kb:2 órán keresztül hogy a csontról leváljon a vízbe teszünk sót, babérlevelet foghagymát vöröshagymát,amikor meg puhult akkor a csontjától leválasztjuk ..Egy tepsi alját kikenünk pici zsírral bele rakjuk a felcsíkozott burgonyát lehet vastagabb vékonyabb csíkokra szelni, megsózzuk ,utána a csülköt megpróbáljuk ketté venni és a burgonyára rakni.alufóliával letakarom és forró sütőbe sütöm kb: 2 órát az utlsó fél óránál vegyük le a fóliát sörrel locsolgassuk és piritjuk.
1. Egy közepes mély tepsit, vagy jénait bélelj ki baconnal úgy, hogy majd a fasírtra tekerhető legyen 2. A füstölt szalonnát kockázd fel 3. A darált húsba keverd bele a szalo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tarját felszeleteljük, és kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, A mustárt és a fokhagymát összekeverjük, majd bekenjük vele a hússzeletek mindkét oldalát.kicsit félretesszük, hogy ös...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A sonkaszeleteket kiklopfoljuk. 2. A darált húst összedolgozzuk a tojással és egy fejnyi vöröshagymával. 3. Kaporral, sóval, borssal ízesítjük. 4. A maradék vöröshagym...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát megmossuk, héjában feltesszük főni. 2. A padlizsánok két végét levágjuk, majd félcentis szeletekben, egy nagy tálban besózva állni hagyjuk. 3. A darált húst a kóku...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű