2 csülök, foghagyma 2 fej vörös hagyma, 2 deci sör, 1 kiló burgonya.3-4 db babér levél.
A csülköket megfözzük kb:2 órán keresztül hogy a csontról leváljon a vízbe teszünk sót, babérlevelet foghagymát vöröshagymát,amikor meg puhult akkor a csontjától leválasztjuk ..Egy tepsi alját kikenünk pici zsírral bele rakjuk a felcsíkozott burgonyát lehet vastagabb vékonyabb csíkokra szelni, megsózzuk ,utána a csülköt megpróbáljuk ketté venni és a burgonyára rakni.alufóliával letakarom és forró sütőbe sütöm kb: 2 órát az utlsó fél óránál vegyük le a fóliát sörrel locsolgassuk és piritjuk.
A csülköt megtisztítjuk, kicsontozzuk és bőrével együtt nagyobb darabokra vágjuk. (Lehetőleg minden darabba jusson bőr is, hús is.) Egy magas falú tepsit vagy tűzálló tálat ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A rizst majdnem puhára főzzük, majd hagyjuk kicsit hűlni. 2. A 2 fej vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, felét a darált hússal, a kinyomkodott zsemlékkel és a fűszerek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKét szelet kenyeret vízbe áztatunk, a levét kinyomjuk, és a nedves kenyeret a húshoz morzsoljuk. Beleütünk két tojást. Fűszerezzük egy teáskanál őrölt borssal, öt teáskanál őrölt p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst csíkokra vágjuk. Félretesszük. 2. A vöröshagymát finomra vágjuk, és a felhevített sertészsírban megfonnyasztjuk, fűszerpaprikával meghintjük, gyorsan elkeverjük benne...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű