Egy kilós káposzta ( Nyári) 2-cs- szabógallér tészta, só, bors, ízlés szerint, 1- deci olaj, vagy picivel több esetleg, attól függ mennyit vesz fel a káposzta!
Nagyobb edénybe rakok fel vizet a tészta főzéshez, a káposztát letisztítom felső leveleitől, megmosom, és tészta reszelőn lereszelem, megsózom, hagyom állni 5-percet, majd jól kinyomkodom a levét, és az olajon 20-perc alatt megpárolom, majd borsozom, és félre rakom! Kifőzöm a tésztát sóval, le szűröm, jól le csepegtetem, és összekeverem a káposztával! 30-perc alatt készítéssel együtt tálalásra kész!
Ha sorjába vesszük a főzés praktikákat, akkor sokkal hamarabb elkészülhetünk a főzéssel! Amíg a víz fel forr addig a többit elő készíthetjük, és egyszerre kész! kis ügyességgel 30-perc alatt asztalra kész, lehet tálalni!
A hagymát az olajon megpárolom, majd ha már üveges, akkor hozzáadom a tonhalat aprítva, a hámozott paradicsomkonzervet, majd ha rottyant, rászórom a fűszereket. Fűszerezem, és ha s...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAndi konyhája
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTöltelék: felezett szilva (lehet befőtt is), cukor, fahéj, szilvalekvár. A burgonyát megtisztítjuk, kockára vágjuk, puhára főzzük. Leszűrjük és még melegen áttörjük. Hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát kifőzzük a csomagoláson írtak szerint. A vajat felolvasztjuk, majd beledobjuk a zúzott fokhagymákat, amikor már érezzük a fokhagyma illatát, akkor a tetszőlegesre feld...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű