Egy kilós káposzta ( Nyári) 2-cs- szabógallér tészta, só, bors, ízlés szerint, 1- deci olaj, vagy picivel több esetleg, attól függ mennyit vesz fel a káposzta!
Nagyobb edénybe rakok fel vizet a tészta főzéshez, a káposztát letisztítom felső leveleitől, megmosom, és tészta reszelőn lereszelem, megsózom, hagyom állni 5-percet, majd jól kinyomkodom a levét, és az olajon 20-perc alatt megpárolom, majd borsozom, és félre rakom! Kifőzöm a tésztát sóval, le szűröm, jól le csepegtetem, és összekeverem a káposztával! 30-perc alatt készítéssel együtt tálalásra kész!
Ha sorjába vesszük a főzés praktikákat, akkor sokkal hamarabb elkészülhetünk a főzéssel! Amíg a víz fel forr addig a többit elő készíthetjük, és egyszerre kész! kis ügyességgel 30-perc alatt asztalra kész, lehet tálalni!
1.A hagymát és a kápiát apróra vágjuk és az olajon elődinszteljük. A megtisztított gombát a szárával együtt szeleteljük, a hagymához adjuk, fűszerezzük és a saját levében roppanósr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük szárazon a liszteket és a mk sót. 1 dl vízzel felöntjük és kézi habverővel összedolgozzuk. Serpenyőbe öntjük melyben kis kókuszzsírt felolvasztottunk. Mindkét oldal...
Elkészítési idő: 3 perc Nehézség: KönnyűVaj és olaj keverékén üvegesre pároljuk a felkockázott hagymát, erre tesszük a szintén kockákra vágott pulykahúst, és picit együtt pirítjuk. Rátesszük a mustárt és a tárkonyt, sóz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lisztbe belemorzsoljuk az élesztőt, belerakjuk a kefirt, tojást, sót, cukrot, langyos vízzel összeállítjuk, és belerakunk 1 evőkanál olajat. 2. Kidolgozás után körbe beken...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű