2 ek nyers, szűretlen almaecet, 1 kk fahéj, 1 kk szerecsendió, fél kk őrölt gyömbér, 1/2 tk juharszirup vagy méz, 2 csésze víz
1. Keverjük össze a hozzávalókat ügyelve arra, hogy gyors mozdulatokkal kavarjuk. Ha kész, fogyaszthatjuk.
Fogyasztása:
Naponta egy alkalommal, lehetőleg a reggeli időszakban.
A sütőt előmelegítjük 190 fokra. A tojásfehérjéket a csipetnyi sóval keményre verjük (ha ezzel kezdjük, nem kell utána elmosni a mixert ;-) ). Egy másik edényben habosra mixereljük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes összetevőt összekeverjük egy keverőtálban a vörösáfonya kivételével, hogy a méz/agave szirup jól befedje a hozzávalókat. Ezután betesszük az ActiFry tepsijébe, majd 10 p...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sütőtököt meghámozzuk, felkockázzuk, és enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük, és hűlni hagyjuk. Sült sütőtököt is használhatunk hozzá! A kihűlt sütőtököt keverőtálba t...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA piskótához a tojást az édesítővel habosítjuk, hozzáadjuk a vajat, majd a sütőporral elkevert lisztet is. Egy közepes tepsit kibélelünk zsírpapírral és elegyengetjük rajta a tész...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű