2 ek nyers, szűretlen almaecet, 1 kk fahéj, 1 kk szerecsendió, fél kk őrölt gyömbér, 1/2 tk juharszirup vagy méz, 2 csésze víz
1. Keverjük össze a hozzávalókat ügyelve arra, hogy gyors mozdulatokkal kavarjuk. Ha kész, fogyaszthatjuk.
Fogyasztása:
Naponta egy alkalommal, lehetőleg a reggeli időszakban.
A lisztet egy kis olajon kezdjük el pirítani, majd amikor kezd zsemle illata lenni, akkor adjuk hozzá a köménymagokat is, és pirítsuk tovább. Ha a köménymagok kipattogtak, akkor hú...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA lisztet, vajat, sót összemorzsoljuk.Hozzáadjuk a langyos vizet. A lisztezett deszkára tesszük és addig gyúrjuk, míg nyúlós tésztát nem kapunk. Tojásnyi gombócokat szaggatunk, kin...
Elkészítési idő: 40percperc Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókat (a gyümölcsöt megpucolva és feldarabolva) tegyük turmixgépbe, és dolgozzuk össze jó alaposan! 2. Frissen tálaljuk: erdei gyümölccsel, tört dióval, kókusztejszínb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű