2 db csirkemell filé, annyi db sárgabarack (lehet befőtt is), ahány szelet hús, 1 cs. lapka, vagy olvadó sajt, só, bors, kevés olaj.
A csirkemellet szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd az olajban elősütjük. Tepsibe helyezzük, mindegyik szeletre teszünk 1-2 félbe vágott, magozott, héjától megszabadított barackot. Befedjük egy szelet sajttal és a sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad. Rizzsel tálaljuk.
A csirkecombokat leöblítjük, felitatjuk róluk a vizet, bedörzsöljük a fűszerkeverékkel. Sózd- borsozd a húst, pirítsd meg mindkét oldalát 1-1 perc alatt a felhevített zsírón Közb...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes-Moss meg 100 g csirkemellfilét, vágd falatnyi darabokra, sózd, borsozd meg, majd kevergetve süsd meg egy kevés felhevített olívaolajon. Forgasd össze madársalátával, felszeletelt...
Elkészítési idő: 20perc Nehézség: KönnyűKötőanyagkéntHa a lényeg az összetartó erő, fasírtban, vagdaltban, süteményben, akkor az alább felsorolt alapanyagokkal lehet a tojást helyettesíteni. Az adatok egy tojásra vonatko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent összeturmixolunk és kisütjük alacsony fokozaton
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű