2 db csirkemell filé, annyi db sárgabarack (lehet befőtt is), ahány szelet hús, 1 cs. lapka, vagy olvadó sajt, só, bors, kevés olaj.
A csirkemellet szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd az olajban elősütjük. Tepsibe helyezzük, mindegyik szeletre teszünk 1-2 félbe vágott, magozott, héjától megszabadított barackot. Befedjük egy szelet sajttal és a sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad. Rizzsel tálaljuk.
A spenótos-rizses rakottas elkészítéséhez elsőként a rizst bő, sós vízben puhára főzzük a csomagoláson feltüntetett idő alatt, majd leszűrjük. Olajat melegítünk egy serpenyőben, ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHogyan fogyasszuk? Vásárláskor figyeljünk a frissességre, amelyet leginkább üde, vízzel telt levelei garantálnak. Az apró rózsák bimbósan a legfinomabbak, tehát a sárgászöld virág...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA banánokat törd össze villával, majd add hozzá a zabpelyhet és a mazsolát. Keverd össze alaposan és csinálj belőlük korongokat. Helyezd őket sütőpapírral bélelt tepsibe és 15 perc...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűSütőpapírkoronggal béleljük a tortaforma alját, így könnyen tálra tudjuk majd csúsztatni a kész tortát. Megdaráljuk a zabkekszet, összekeverjük az olvasztott vajjal és egyenletesen...
Elkészítési idő: 40 perc+ - Nehézség: Közepes