2 db csirkemell filé, annyi db sárgabarack (lehet befőtt is), ahány szelet hús, 1 cs. lapka, vagy olvadó sajt, só, bors, kevés olaj.
A csirkemellet szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd az olajban elősütjük. Tepsibe helyezzük, mindegyik szeletre teszünk 1-2 félbe vágott, magozott, héjától megszabadított barackot. Befedjük egy szelet sajttal és a sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad. Rizzsel tálaljuk.
A tonhalról öntsük le az olajat/vizet, csöpögtessük le. A hagymát tisztítsuk meg, vágjuk karikákra, a petrezselymet aprítsuk össze. Keverjük őket össze a hallal. Keverjük össze...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű1.Reszeld le a cukkinit és öntsd egy tálba. 2.Sózd le, majd hagyd állni 10 percig. 3.Egy konyharuha vagy egy szűrő segítségével csöpögtesd le, amennyire csak lehet. 4.A száraz c...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűTojásokat kettéválasztjuk, fehérjét egy cs sóval kemény habbá verjük. Sárgáját habosítjuk az eritrittel, hozzáadjuk a fahéjat, zablisztet. Egy nagy kanál fehérjehabot alaposan el...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű