– édeskáposzta, egy kis zsíron megpirítani (mint a káposztás tésztához) , hagyni kihűlni.
– 1 tojás,
– rizsliszt,
– só, bors és fokhagyma ( reszelve )
Az alapanyagokat jól összedolgozzuk, kevés forró zsírban ( vagy ghiben) kisütjük!.
A tetejére fokhagymás, zöld fűszeres TOTU tejfölt tehetünk!
Természetesen,bármilyen zöldséggel elkészíthetitő,pl. cukkinivel,karfiollal,brokkolival,céklával,sárgarépával,zellerrel.. és ezek ötvözésével is!
Összekeverek egy nagy tálba 2 tojást, 150 g natúr joghurtot, 120 g lisztet és 1 teáskanál szodabikarbonát. Ha kész, belekeverem a vékonyra szeletel káposztát és felkockázott lilaha...
Elkészítési idő: 45 percA cukkinit héjastól legyaluljuk, a vaj és olaj keverékében megpirítjuk. Rászórjuk az apróra vágott kaprot és a felkarikázott újhagymát tovább pirítjuk. Sózzuk, majd a tejfölt hozzá...
Elkészítési idő:A rákokat tojásba, mártom, majd kukorica keményítőbe forgatom, forró olajban készre sütöm. Zöldség köret: A megmaradó olajba beleteszem a hagymát, a fokhagymát és a gyömbért, ki...
Elkészítési idő: 2 óra