5 dkg húsos szalonna, 40 dkg zöldbab, 50 dkg darált csirkemell, 10 dkg bulgur, 1 nagy pohár joghurt, 1 fej vöröshagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, só, bors, majoránna, 1 tk. őrölt paprika.
A szalonnát apró kockára vágjuk, megpirítjuk. Hozzáadjuk a zöldbabot és félpuhára pároljuk (ha kell, sózzuk).
A vöröshagymát aprítjuk, megdinszteljük, hozzáadjuk a ledarált húst, sózzuk, borsozzuk, erős tűzön fehéredésig pirítjuk. Belenyomjuk a fokhagymát, megszórjuk majoránnával és őrölt paprikával. Kevés vizet aláöntve még pár percig pároljuk. A bulgurt kétszeres mennyiségű, enyhén sós vízben megfőzzük, majd a tűzről lehúzzuk, és lefedve hagyjuk kihűlni. Egy kisebb tűzálló tál aljára terítjük a zöldbab felét, rásimítjuk a bulgurt, erre a darált húst, szaftjával együtt. Befedjük a maradék zöldbabbal, tetejére simítjuk a joghurtot, majd előmelegített sütőben megsütjük.
Tészta: tököt villával szétnyomkodjuk, keksszel margarinnal egyebekkel összekeverjük, keksz alapot belenyomkodjuk formába Krém: Tököt villával szétnyomkodjuk, ízesítjük, mascarpo...
Elkészítési idő:Alapanyagokat összegyúrjuk, hagyjuk kelni. Mikor megkelt a tetejét megkenjük a pizzaszószpor és 1dl víz keverékével. Majd jöhetnek a feltétek.
Elkészítési idő:A tejet forrásig mikrózzuk, belekeverjük a vanilia aromát, a fahéjat, az eritritet vagy mézet és a pici sót. Belerakjuk a kuszkuszt, összekeverjük, megszórjuk a kakaóporral. Megvár...
Elkészítési idő: