1 kg burgonya, 50 dkg darált hús, 8 dkg vaj, 3 dkg reszelt parmezán, őrölt szerecsendió, 2 tojás, pirospaprika, só
1. A burgonyát héjában megfõzzük, meghámozzuk, összetörjük.
2. Hozzáadjuk a vajat, sajtot, a sót és a szerecsendiót.
3. Beledolgozzuk a tojásokat. A krumplipürét tepsibe tesszük és ráhelyezzük a pirospaprikás, elõzõleg megpárolt darált húst.
4. Forró sütõben 20-25 percig sütjük.
A burgonyát megmossuk és héjában megfőzzük, majd meghámozzuk és összetörjük, mintha burgonyapürét készítenénk. Amikor langyos, hozzáadjuk a reszelt sajtot, a tojásokat és fűszerezz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk és 20 percig, vagy puhára főzzük. A burgonyát szita segítségével pépesítjük. Egy tálban keverjük össze a burgonyapürét, a kukoricakeményí...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűFrühlingszwiebeln, Paprikaschoten, Zucchini und Möhren waschen und klein schneiden. Eine Pfanne mit Öl erhitzen und das geschnittene Gemüse darin andünsten. Das Gemüse sollte no...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rizst pici olajon megfuttatjuk, kétszeres mennyiségű vízzel felöntjük, sózzuk, befedjük, és megvárjuk, amíg felforr. Kb. 1-2 percig forraljuk, majd lehúzzuk a tűzről, és 20-25 pe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű