Családireceptkönyv.hu

Burgonyapüré-torta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg burgonya, 50 dkg darált hús, 8 dkg vaj, 3 dkg reszelt parmezán, őrölt szerecsendió, 2 tojás, pirospaprika, só

Elkészítés:


1. A burgonyát héjában megfõzzük, meghámozzuk, összetörjük.

2. Hozzáadjuk a vajat, sajtot, a sót és a szerecsendiót.

3. Beledolgozzuk a tojásokat. A krumplipürét tepsibe tesszük és ráhelyezzük a pirospaprikás, elõzõleg megpárolt darált húst.

4. Forró sütõben 20-25 percig sütjük.

Burgonyapüré-torta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sült sárgarépa
Sült sárgarépa

A répát megtisztítjuk, és vajjal kikent tűzálló tálba sorakoztatjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a kakukkfűvel és a petrezselyem felével. A hagymát félbevágjuk, vékonyra szeletel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtgolyó
Sajtgolyó

A hozzávalókat összekeverjük, vizes kézzel golyókat formázunk belőle, és bő forró olajba kisütjük. Nem kell panírozni! A hozzávalókból, a golyók méretétől függően 10 – 15 db-...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Burgonyatorony
Burgonyatorony

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Alexandra
Svéd burgonya
Svéd burgonya

Az egyforma méretű krumplikat meghámozzuk, és hosszában kettévágjuk. Lapos felüket a deszkára téve tetejüket beirdaljuk, úgy, hogy minél mélyebben vágjuk be, de még ne v...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk