menu

Családireceptkönyv.hu

Csalamádé


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1,5 kg paprika, 1,5 kg káposzta, 1,5 kg uborka, 1 kg hagyma, 30 dkg cukor, 30 dkg sárgarépa, 10 dkg só, 3 dl 20%-os ecet, 1 púpozott tk szalicil

Elkészítés:


1. A hozzávalókat karikára vágjuk, a káposztát vékony szeletekre, összekeverjük.

2. Hordóba töltjük, saját levében hagyjuk.

3. Víz nem kell hozzá.

Csalamádé

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csalamádé
Csalamádé

Ez a recept 5 literes üveghez van, persze el lehet osztani kissebb üvegekbe is! Felaprítjuk a káposztát, a hagymákat, a paprikát, a zöldparadicsomot és az uborkát, alaposan összek...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Sós uborka
Sós uborka

1. Egy ötliteres uborkás üveghez kb. 2,5 kg ujjnyi hosszú, közepes vastagságú uborka kell. 2. Az uborkát megmossuk, bő vízzel leforrázzuk, majd miután a vizet leöntöttük róla,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Domonkos
Svéd uborkasaláta
Svéd uborkasaláta

Reszelőn vékonyra szeleteljük az uborkát és a hagymát. A vizet a cukorral, sóval felforraljuk, majd belekeverjük a tartósítókat. Hozzáöntjük az ecetet, majd az egészet az uborká...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Bedő
Csalamádé
Csalamádé

2-3 napig állni hagyjuk és többször átforgatjuk. 3 nap után lehet üvegbe rakni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk