Családireceptkönyv.hu

Csalamádé


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1,5 kg paprika, 1,5 kg káposzta, 1,5 kg uborka, 1 kg hagyma, 30 dkg cukor, 30 dkg sárgarépa, 10 dkg só, 3 dl 20%-os ecet, 1 púpozott tk szalicil

Elkészítés:


1. A hozzávalókat karikára vágjuk, a káposztát vékony szeletekre, összekeverjük.

2. Hordóba töltjük, saját levében hagyjuk.

3. Víz nem kell hozzá.

Csalamádé

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bogi
Hagymás paradicsom
Hagymás paradicsom

Az előkészített üvegek aljára öntjük a növényi olajat, beletesszük a felkarikázott vöröshagymát, a tetejét megtöltjük a kis paradicsomokkal, hozzáadjuk a fent említett fűszereket,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kovászos uborka - a legfinomabb
Kovászos uborka - a legfinomabb

Az uborkákat alaposan megmossuk, a végeit levágjuk és hosszában behasítjuk. Egy nagy méretű befőttesüvegbe vagy erjesztésre kialakított mázas cserépedénybe az így “elrendezett” ubo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
385.Uborka, és paprika savanyítás hidegen
385.Uborka, és paprika savanyítás hidegen

Teszek az üveg aljára… pár szem fekete bors, mustármag, koriandert… egy pár karika hagyma, kapor és én teszek 2 db babér levelet is… üvegekbe rakom az uborkát… hideg vízzel enged...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Paprikasaláta
Paprikasaláta

1. A fehér paprikát az áztató mosás után két-háromszor még öblítsük át ezt is tiszta vízzel. 2. A csumáját éles késsel vágjuk ki. Szeletelni 3-5 mm vastag karikákra. Nagyon jól...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk