1,5 kg paprika, 1,5 kg káposzta, 1,5 kg uborka, 1 kg hagyma, 30 dkg cukor, 30 dkg sárgarépa, 10 dkg só, 3 dl 20%-os ecet, 1 púpozott tk szalicil
1. A hozzávalókat karikára vágjuk, a káposztát vékony szeletekre, összekeverjük.
2. Hordóba töltjük, saját levében hagyjuk.
3. Víz nem kell hozzá.
Az uborkát meghámozzuk és a vöröshagymával legyaluljuk.Hozzáadjuk az összes többi alkotórészt,alaposan összekeverjük és egy napig állni hagyjuk,közben többször összekeverjük.Egy na...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát csíkokra vágjuk vagy gyaluljuk és alaposan megsózzuk. Kb 1,5 liter forró vízzel leöntjük, hogy kissé megpuhuljon ebbe a vízbe tartom fél órát. Közben a paprikákat mossu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat hidegen összekeverjük és a fertőtlenített üvegekbe töltött, szeletelt jalapeno karikákra öntjük. Tetejére befőzési fóliát teszünk, majd lezárjuk csavaros tetővel.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű