Családireceptkönyv.hu

Csalamádé


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1,5 kg paprika, 1,5 kg káposzta, 1,5 kg uborka, 1 kg hagyma, 30 dkg cukor, 30 dkg sárgarépa, 10 dkg só, 3 dl 20%-os ecet, 1 púpozott tk szalicil

Elkészítés:


1. A hozzávalókat karikára vágjuk, a káposztát vékony szeletekre, összekeverjük.

2. Hordóba töltjük, saját levében hagyjuk.

3. Víz nem kell hozzá.

Csalamádé

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bertalan
Svéd uborkasaláta télire
Svéd uborkasaláta télire

Az uborkát meghámozzuk és a vöröshagymával legyaluljuk.Hozzáadjuk az összes többi alkotórészt,alaposan összekeverjük és egy napig állni hagyjuk,közben többször összekeverjük.Egy na...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Káposztával töltött paprika 11-12 üveghez
Káposztával töltött paprika 11-12 üveghez

A káposztát csíkokra vágjuk vagy gyaluljuk és alaposan megsózzuk. Kb 1,5 liter forró vízzel leöntjük, hogy kissé megpuhuljon ebbe a vízbe tartom fél órát. Közben a paprikákat mossu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
Jalapeno ecetesen, télre
Jalapeno ecetesen, télre

A hozzávalókat hidegen összekeverjük és a fertőtlenített üvegekbe töltött, szeletelt jalapeno karikákra öntjük. Tetejére befőzési fóliát teszünk, majd lezárjuk csavaros tetővel.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csalamádé 2.
Csalamádé 2.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk