20 dkg darált sertéshús, 20 dkg darált marhahús, 10 dkg darált birkahús, törött bors, só
1. A húsféléket kétszer átdarálom, sózom, borsozom, majd egy órán át állni hagyom.
2. Ujjnyi rudakat formálok belőle és faszénparázson szép pirosra sütöm.
A bőrt a hentesek nem akarják ledarálni, joggal, a kemény bőr tönkreteheti a darálót. Ha minden sírás-rívás ellenére reménytelen, a hazaszállított bőrt félig megfőzve otthon is le...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vöröshagymát vágjuk fel mi apróra, és a kacsazsírban egy kevés sóval dinszteljük meg. Egyszer lehet alá önteni kevés vizet, és ismét zsírjára pirítani. 2. Amikor kész, adj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A karajt felszeletelem, a szeleteket kiklopfolom, besózom. 2. Serpenyőben kevés olajon elősütöm. 3. A hagymát apró kockára vágva olajon megpárolom, majd hozzáadom az aprór...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 A hagymákat megtisztítjuk, és finomra aprítjuk. 2 A szalonnát bevagdossuk a bőrén, majd arról egy mozdulattal leválasztjuk. Így a legkönnyebb felvagdalni a szalonnát. 3 A se...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes