menu

Családireceptkönyv.hu

Darált - Csevap


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


20 dkg darált sertéshús, 20 dkg darált marhahús, 10 dkg darált birkahús, törött bors, só

Elkészítés:


1. A húsféléket kétszer átdarálom, sózom, borsozom, majd egy órán át állni hagyom.

2. Ujjnyi rudakat formálok belőle és faszénparázson szép pirosra sütöm.

Darált - Csevap

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Cotechino főzőkolbász
Cotechino főzőkolbász

A bőrt a hentesek nem akarják ledarálni, joggal, a kemény bőr tönkreteheti a darálót. Ha minden sírás-rívás ellenére reménytelen, a hazaszállított bőrt félig megfőzve otthon is le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csülök - Csülökpörkölt - OK
Csülök - Csülökpörkölt - OK

1. A vöröshagymát vágjuk fel mi apróra, és a kacsazsírban egy kevés sóval dinszteljük meg. Egyszer lehet alá önteni kevés vizet, és ismét zsírjára pirítani. 2. Amikor kész, adj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Karaj - Gombás karaj füstölt sajttal
Karaj - Gombás karaj füstölt sajttal

1. A karajt felszeletelem, a szeleteket kiklopfolom, besózom. 2. Serpenyőben kevés olajon elősütöm. 3. A hagymát apró kockára vágva olajon megpárolom, majd hozzáadom az aprór...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csikóstokány
Csikóstokány

1 A hagymákat megtisztítjuk, és finomra aprítjuk. 2 A szalonnát bevagdossuk a bőrén, majd arról egy mozdulattal leválasztjuk. Így a legkönnyebb felvagdalni a szalonnát. 3 A se...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk