4 csirkecomb, 2 dl tejszín, 4 ek csípős mustár, 2 ek olaj, ízlés szerint só, bors
1. A combot a forgónál kettévágom, bőrét lehúzom.
2. Megsózom és megborsozom.
3. A mustárt és a tejszínt kevés sóval, borssal összekeverem. serpenyőben felforrósítom az olajat, és a csirkedarabok mindkét oldalát lepirítom.
4. Ráöntöm a mustáros keveréket, és befedve puhára párolom.
5. Párolt rizs a hozzávaló köret, amit azalatt készítek el, amíg a csirke párolódik.
A sütőt előmelegítjük 190 fokra. A paradicsomot feldaraboljuk, összekeverjük az aprított bazsalikommal, az aprított fokhagymával, hagymával az ecettel, valamint a só és bors felév...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A csirkemelleket kicsit kiklopfoljuk, lisztbe forgatjuk, és kevés olajon hirtelen pirosra sütjük. 2. A gombát megtisztítjuk, apróra daraboljuk, a hagymát apróra vágjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElőkészítés: A csirkemelleket kinyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A vöröshagymát apróra vágjuk. A gombát felszeleteljük. Elkészítés: A vajon megdinszteljük a hagymát, ráte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA muffin formát béleljük ki körkörösen egy bacon-nel. Egy másik bacon szalonnát vágjunk ketté, egyiket igazítsuk bele a muffin formába, majd a másikat is keresztbe – a bacon-ök ké...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű