Családireceptkönyv.hu

Csokoládés almás piskóta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 tojás, 6 ek liszt, 6 ek cukor, 1 ek cukrozatlan kakaópor, 1 cs sütőpor, 3 nagy alma

tetejére: 10 dkg étcsokoládé, 1 tk vaj

Elkészítés:


1. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk.

2. A sárgáját kikavarjuk a cukorral és hozzáadjuk a lisztet, sütőport, kakaóport is.

3. Az almákat meghámozzuk és lereszeljük, majd egy kicsit megnyomkodjuk, hogy ne legyen túl sok leve és hozzákeverjük a masszához.

4. A tojáshabot is hozzáadjuk és sütőpapírral kibélelt tepsibe kanalazzuk.

5. 180 fokon sütjük 40 percen át.

6. A csokoládét vízgőz fölött felolvasszuk, belekeverjük a vajat és bevonjuk vele a tetejét.

7. Mikor kihűlt, szeleteljük.

Csokoládés almás piskóta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Torták,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csokis banános!
Csokis banános!

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Joghurtos-eper torta
Joghurtos-eper torta

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Bory mama
New York-i sajttorta eredeti receptje
New York-i sajttorta eredeti receptje

Az első rész hozzávalóit Őröljük, majd összedolgozva a kapcsos tortaformába nyomkodjuk. A krém hozzávalóit is összekeverjük és ráöntjük a tészta tetejére, majd a hűtőbe tesszük le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk