6 tojás, 6 ek liszt, 6 ek cukor, 1 ek cukrozatlan kakaópor, 1 cs sütőpor, 3 nagy alma
tetejére: 10 dkg étcsokoládé, 1 tk vaj
1. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk.
2. A sárgáját kikavarjuk a cukorral és hozzáadjuk a lisztet, sütőport, kakaóport is.
3. Az almákat meghámozzuk és lereszeljük, majd egy kicsit megnyomkodjuk, hogy ne legyen túl sok leve és hozzákeverjük a masszához.
4. A tojáshabot is hozzáadjuk és sütőpapírral kibélelt tepsibe kanalazzuk.
5. 180 fokon sütjük 40 percen át.
6. A csokoládét vízgőz fölött felolvasszuk, belekeverjük a vajat és bevonjuk vele a tetejét.
7. Mikor kihűlt, szeleteljük.
A porcukrot, a vaníliás cukrot, és a puha vajat tegyük bele a keverőtálba, majd keverjük jó habosra. Ezután állandó keverés mellett, egyesével adjuk hozzá az egész tojásokat, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA vajat a cukorral habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojásokat és robotgéppel összedolgozzuk. Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport is, újra összedolgozzuk, majd felolvasszuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOlvasóink kérték! Csokifenyős, málnás-csokis torta recept 2012. november 29., 12:12 Ez a különleges csokoládétorta bármelyik ünnepi asztal dísze lehet. Belül csokoládés és gyümöl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAdd all of the dry ingredients to a large bowl and whisk together. In a separate medium-sized bowl, whisk together all of the wet ingredients. Pour the wet ingredients into the d...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű