1 csésze rizs, 1/4 kg friss vagy 1 cs mirelit zöldborsó, 1 tk olaj, 1 tk curry, késhegynyi őrölt bors, 1 tk só, vegeta
1. A zöldborsót az olajon, fedő alatt, puhára pároljuk.
2. Közben a rizst odatesszük főni a vegetával, a curryvel és sóval.
3. Ahogy elkészült, hozzáadjuk a zöldborsót, és óvatosan összekeverjük vele.
4. Borssal ízesítjük.
Főzd meg a csicsókát, és törd össze egy villával. 2. Szedd rózsáira a karfiolt, és gőzöld nagyon puhára (kb. 25 perc). Tedd szűrőbe lecsepegni. 3. Konyhai robot gépben daráld...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit a lereszeljük. A hagymát felaprítjuk, majd egy tálban elkeverjük a krumplit a tojásokkal, liszttel, kukoricával, tejjel és az apróra vágott petrezselyemmel. Ízlés szerin...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűRépát megtisztítom, karikára vagom. Hagymát apróra vágom. Vajon (margarinon) dinsztelem, 1/2 kávéskanál cukorral, vegetával ízesítem, sózom. (ízlés szerint) Kevés víz kell alá,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Nehéz1. A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk, és sós vízben megfőzzük, majd összetörjük. 2. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a tojást, a lisztet és ízlés szerint sózzuk, majd jól össze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű