1 csésze rizs, 1/4 kg friss vagy 1 cs mirelit zöldborsó, 1 tk olaj, 1 tk curry, késhegynyi őrölt bors, 1 tk só, vegeta
1. A zöldborsót az olajon, fedő alatt, puhára pároljuk.
2. Közben a rizst odatesszük főni a vegetával, a curryvel és sóval.
3. Ahogy elkészült, hozzáadjuk a zöldborsót, és óvatosan összekeverjük vele.
4. Borssal ízesítjük.
A töltött krumpli akkor igazán jó, ha jó alaposan meg van pakolva. Két módon is elkészítheted ezt a változatot, az egyik az, ha a félig megfőtt krumplit megtöltöd a kedvenc beleval...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit alaposan sikáld meg és sós vízben héjastul főzd elő. A lilahagymát pucold meg, majd karikázd fel a mozzarellával, paradicsommal és a kolbásszal együtt. A sütőt melegít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot egy tálba reszeljük. Hozzáadjuk a lisztet és a tojást. Kézzel jól összedolgozzuk, könnyen és hamar összeáll. Kisebb golyókat formázunk, amit a két tenyerünk közö...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűReszeljük le az előfőzött krumplit és a sajtot, keverjük össze a felvert tojással, majd a száraz hozzávalókkal, a végén pedig adjuk hozzá a vajat, és alaposan kavarjuk össze. Az íg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű