1 kg káposzta, só, 1 mk köménymag, 1 kk cukor, 1 pohár víz, 1 ek zsír, 1 mk ecet
1. A besózott káposzta 1 órát áll, utána kinyomkodjuk.
2. A zsírba odatesszük párolódni úgy, hogy hozzáadjuk a hozzávalókat.
A krumplit alaposan mosd meg, és főzd meg héjában. Ha megfőtt, húzd le a héját, és karikázd fel. A hagymát pucold meg, és szintén vágd karikákra. Egy tálba tedd bele a majonézt, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, kettévágjuk, majd kb. 5-6 mm vastag szeletekre, ezt követően pedig hasábokra. Egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, sózzuk, borsozzuk, vékonyan lefújju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőző nap megtisztítjuk a burgonyát, és vékony szeletekre vágjuk. Beletesszük egy fazékba, ráöntjük a tejszínt és a tejet, beledobjuk a babérlevelet. Sózzuk, borsozzuk, majd folyt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megpucolom, megmosom, majd cikkekre vágva sós vízben félig (vagy picit tovább) megfőzöm. Azután megy sütőpapírral bélelt tepsire, meglocsolom olívaolajjal vagy olvaszto...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű