1 kg káposzta, só, 1 mk köménymag, 1 kk cukor, 1 pohár víz, 1 ek zsír, 1 mk ecet
1. A besózott káposzta 1 órát áll, utána kinyomkodjuk.
2. A zsírba odatesszük párolódni úgy, hogy hozzáadjuk a hozzávalókat.
Lemossuk a rizst, és egy mikrós tálba rakjuk. 2 bögre vizet öntünk hozzá, és ételízesítővel megszórjuk. A mikrónkat beállitjuk a legnagyobb teljesítményre, és a tálat lefedve,...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát ízlés szerint vágjuk kockára,nagyobb hasábokra. A sütőt 220 fokra állítjuk és fólia nélkül,kevés vízzel és olajjal kezdjük el sütni. Közben fűszerezzük,gyakran forgatj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit héjában megfőzöm, meghámozom és hagyom teljesen kihűlni. Nagyobb lyukú reszelőn lereszelem. Egy tepsit vagy jénait kizsírozok, és belerakom a reszelt krumplit úgy, hogy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, majd az uborkareszelőn fátyol vékony szeletekre vágjuk. Egy tepsit meglocsolunk némi olíva olajjal, erre öntjük a szeletelt burgonyát. Fűszerezzük. A tejf...
Elkészítési idő: 40 min Nehézség: Könnyű