1 kg káposzta, só, 1 mk köménymag, 1 kk cukor, 1 pohár víz, 1 ek zsír, 1 mk ecet
1. A besózott káposzta 1 órát áll, utána kinyomkodjuk.
2. A zsírba odatesszük párolódni úgy, hogy hozzáadjuk a hozzávalókat.
1 Alaposan mossuk meg a burgonyákat. A héjukat egy mosogatószivacs érdesebb felével is átdörzsölhetjük. Fektessünk le két lapos fakanalat a munkalapra, és fogjuk közé az egyik bur...
Elkészítési idő: 45 percgy készítsd: A karfiolt szedd rózsáira és zöldségaprítóban vagy turmixgépben törd össze. Csak rövid ideig nyomd az indító gombot, 1-2 mp alatt ugyanis apró szemcsés lesz a kar...
Elkészítési idő: 12 percAz olajat kissé felhevítjük, és 3-4 perc alatt megfuttatjuk rajta az apróra vágott hagymát. Ehhez jön a kockázott bacon, amit folyamatos kevergetés mellett kissé megpirítunk. Hoz...
Elkészítési idő:Az avokádókrém készítése tulajdonképpen a vásárlásnál kezdődik. Ha pénteken mész bevásárolni, mindenképpen puha avokádót válassz, azzal lehet jól dolgozni. Vágd félbe, és kanalazd...
Elkészítési idő: